Přejít na obsah

Rychlotest na drogy - 2x pozitivní

Daniel20

Doporučené příspěvky

Paráda zrovna mě brali, dechová zkouška negativni, tak jsem si ještě líznul, za 5 min přišel a řekl, že to mám pozitivní, ať si líznu znovu. Asi za 15min si mě zavolali, že to mám znova pozitivní, nakonec mi řekli, že to je malé množství tak mi vrátili doklady a mohl jsem odjet. Ale i tak se na mě dívali jako na zasranou smažku.

Ještě jsem se ptal, jestli to jsou ty co byly v televizi, že jsou většinou pozitivni, ikdyž nic neberete ale na to mi nic neřekli.

Stalo se vám něco podobného? A jak se dá popřípadě bránit, když vím, že jsem na 100% čistý.

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli jsou problemy s nejakyma testama na drogy, ale pokud vis, ze jsi cistej a presto ti test drogy prokaze a mel by jsi mit nejaky pripadny problemy, tak je jediny reseni odber krve, tam je jistota prokazani/neprokazani jista :)

Jinak jsem vzdy jen dychal, ale pokud by se mi melo nekdy stat to co tobe, tak bych byl stejne v klidu, protoze drogy neberu a pripadne bych se ohanel prave tim odberem krve...

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Proto je lepší řidičák najít až po kontrolní kontrole.

No jenže nejdřív se dávají doklady a až pak se přece dýchá popř. testuje, ne? Aspoň u mě to tak vždy bylo...

Tak jezdi taxíkem, všechno si eviduj a pak si to nech zaplatit...

Taky možnost, proplatit by to pak určitě museli ;)

Odkaz ke komentáři

První musíš dát doklady, nevím co ti řekne, když mu řekneš třeba, že mu je dáš až potom.

Ale mluvil sem se známým a ten říkal, že test je pouze orientační, tudíž se jede na krev a po rozboru(to nevím jak dlouho trvá ale asi to udělají ještě v nemocnici), když je 0, doklady vrátí, když je pozitivní, tak to už je problém.

Odkaz ke komentáři

hele je to stejný jako u chlastu, musí udělat dvě-tři měření po sobě, pokud pozitivní vyzvou tě na krev, pokud odmítneš - to co zjistili platí, pokud podstoupíš rozhodne krev,

nejhorší je, že na krev tě odvezou, k autu zpět už nemusí, ale pokud narazíš na rozumnej kus a jseš v pohodě tak tě hoděj i zpátky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...