Myšák 13 Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Zdravym Koupil jsem si 1 octavii 66kw 2004 mam ji cca tyden kdyz chtela ject pritelkyne rano do prace tk auto nenastartovalo kdyz jsem chtel otevrit kapotu tak prasklo lanko kdyz jsem vylamal par zeber abych se dostal k zamku a kdyz jsem ho povolil a zvedl kapotu bohuzel jsem si nevsiml dratku s nejakym cidlem uvnitr zamku kapoty,cidlo a kabelaz zustala neporusena akorat vyskocilo po vymene starteru jsem vse zpatky slozil i cidlo jsem vratil zpet na misto tak od te doby kdyz zamknu klicem (dalka nejde)u ridice tk se zamkne vse ale kdyz chci odemknou tk se odemknou zase jen ridicovydvere zbytek dveri se odemkne az na 20 pokus auto kdyz je odemcene tak se pokazde samovolne zamkne kromne ridicovych dveri a kdyz je zamcene tk se samovolne zamyka znovu a znovu kazdou druho vterinu prosim o radu uz jsem z toho na prasky auto stoji na dvore a cvaka a blika porad do kola skoro kazdou vterinu dekuji Myšák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Zdravym Koupil jsem si 1 octavii 66kw 2004 mam ji cca tyden kdyz chtela ject pritelkyne rano do prace tk auto nenastartovalo kdyz jsem chtel otevrit kapotu tak prasklo lanko kdyz jsem vylamal par zeber abych se dostal k zamku a kdyz jsem ho povolil a zvedl kapotu bohuzel jsem si nevsiml dratku s nejakym cidlem uvnitr zamku kapoty,cidlo a kabelaz zustala neporusena akorat vyskocilo po vymene starteru jsem vse zpatky slozil i cidlo jsem vratil zpet na misto tak od te doby kdyz zamknu klicem (dalka nejde)u ridice tk se zamkne vse ale kdyz chci odemknou tk se odemknou zase jen ridicovydvere zbytek dveri se odemkne az na 20 pokus auto kdyz je odemcene tak se pokazde samovolne zamkne kromne ridicovych dveri a kdyz je zamcene tk se samovolne zamyka znovu a znovu kazdou druho vterinu prosim o radu uz jsem z toho na prasky auto stoji na dvore a cvaka a blika porad do kola skoro kazdou vterinu dekuji Myšák A chyby z diagnostiky tam jsou jaký? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Necituj.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JozefP Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 mal som podobny problem, ze auto sa mi svojvolne zamykalo, aj pocas jazdy, kazdych par sekund... rozobral som soferove dvere, zamok, boli popraskane cinovane kontakty na konektore zamku, prepajkoval som a odvtedy je to ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Najskôr by som riešil diagnostiku čo to vypíše a od toho by som sa odrazil. Pretože takto je to len tipos bingo a môžeš pozerať rozoberať hľadať a neviem čo bez cieľa..chápeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.