Přejít na obsah

Loupnutí při zpátečce v plném rejdu

Stefs

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám asi takovýto problém: při spátečce a plném rejdu pravá levá je to jedno jehce se rozjedu a šlápnu na brzdu loupne/praskne/bouchne berte to jak chcete a nevíme čím by to mohlo být, navíc při normální jízdě cca 90-100km/h při lehkém sešlápu brzd vibruje volant a celé auto se mi zdá, při jízdě třeba 60km a bržděním auto tako jako by zpomaluje a zrychluje cuká jako by byly kotouče v háji (zvlněné). Teď ty opravy: Dělané všechny silentbloky krom na nápravnici ty velké - ramena přední zadní + stabilizátoru, nové kotouče zadek předek značky ATE + desky.

Jsem z toho už trochu zoufalej známí co dělal ve škodárně po pravdě také, přehodil kotouče ze stejného modelu ale jeté a vibruje to sice méně ale stále, co se týká loupání zjistil jsem až teď s těma ojetýma kotoučema ale to na to vli mít nebude pochopitelně. Nějaké rady, příhody, pomoce popřípadě stalo se někomu?

díky moc.

Odkaz ke komentáři

Tak vůle žádný napadlo mně mám ta vyzvedanej podvozek origo podložkama jak na předku tak na zadku, znáej co na to koukal, řikal, že by mohl být problém tam, že se jakoby něco někam posune a tím to loupne... Ale tam v tej misce by to mělo sedět přece pevně nikam nepochodovat ne?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...