Stefs Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Zdravím, mám asi takovýto problém: při spátečce a plném rejdu pravá levá je to jedno jehce se rozjedu a šlápnu na brzdu loupne/praskne/bouchne berte to jak chcete a nevíme čím by to mohlo být, navíc při normální jízdě cca 90-100km/h při lehkém sešlápu brzd vibruje volant a celé auto se mi zdá, při jízdě třeba 60km a bržděním auto tako jako by zpomaluje a zrychluje cuká jako by byly kotouče v háji (zvlněné). Teď ty opravy: Dělané všechny silentbloky krom na nápravnici ty velké - ramena přední zadní + stabilizátoru, nové kotouče zadek předek značky ATE + desky. Jsem z toho už trochu zoufalej známí co dělal ve škodárně po pravdě také, přehodil kotouče ze stejného modelu ale jeté a vibruje to sice méně ale stále, co se týká loupání zjistil jsem až teď s těma ojetýma kotoučema ale to na to vli mít nebude pochopitelně. Nějaké rady, příhody, pomoce popřípadě stalo se někomu? díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 Nemáš zavzdušněný brzdy? Třeba se ti tam může někde dostávat vzduch. Nebo uložení nápravy může bejt... A geometrii mas dobrou? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 23, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2016 V mém případě to dělají vychozené čepy ve sloupku řízení.Na ten rok pravděpodobně únava, ale může to být i něco jiného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stefs Odesláno Listopad 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Dá se to něják jednoduše před barákem poznat, ošahat nebo montýrkou? dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 24, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2016 Otáčením volantu doleva a doprava mám malinký propad.Při jízdě je to to samé, že při malém potočení volantu kola nezabírají do rejdu. Již jsem to zde zmiňoval.Pokud to najdu tak ti to pošlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stefs Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Tak vůle žádný napadlo mně mám ta vyzvedanej podvozek origo podložkama jak na předku tak na zadku, znáej co na to koukal, řikal, že by mohl být problém tam, že se jakoby něco někam posune a tím to loupne... Ale tam v tej misce by to mělo sedět přece pevně nikam nepochodovat ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.