Kai-Yin Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Ahoj, mam OII 2008 Combi a maxidot (i radio) mi ukazuji spatne venkovni teplotu, zkousel jsem vymenit i cidlo (u leve predni mlhovky), ale nepomohlo. Mel by nekdo nejaky tip, cim by to mohlo byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Zkontrolovat kabelaz a jestli ma koncovka ciste kontakty, obcas se tam dostane voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 nemá O2 dvě čidla na venkovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 20, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2016 Nie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kai-Yin Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2016 Koncovka je cista, delalo to i v lete v suchu, tak pripadnou vlhkosti to neni. Do kontroly tech kabelu si netroufam, to uz je pro bezneho uzivatele auta moc slozite. Dekuju za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 12, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 Zdravim, chcel by som ozivit tuto temu a nezakladat zbytocne novu. Posledny mesiac bojujem so stavom, kedy mi vonkajsia teplota den dva ide v pohode, potom ukazuje bludy, alebo klesne az na -4°C, a vrati sa a ustali niekde na 11 - 16 stupnov a drzi zopar dni. Potom sa to umudri, a znova posere a dookola. Odpojit a pripojit snimac, pokyvat kablami pomohlo na den dva, a potom zase bludy/klesanie teploty. Dnes som vymenil snimac, aj ked tam som chybu neocakaval kedze je to obycajny termistor, ale budis. Stav po vymene je taky, ze mi ukazuje 11,5°C, nestupa, neklesa. Kabelaz som premeral, kostra je OK, napajanie voci kostre je ale 4 - 5kOhm, co ma trocha prekvapilo. Lomcovanie za kable nema vplyv, ci novy ci stary snimac stale 11,5 stupna (vonku realne 28). Dnes som skusal odpojit baterku na 10 minut, bez zmeny. Po odpojeni snimaca su na displeji --- a rozhuci sa ventilator na chladici, to mi pride ze je OK. Dakujem za napady/rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 12, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 často je vada v budíkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 12, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 často je vada v budíkách Davam za pravdu... Skusil som to klasicky - pobuchat po pristrojoch - a teplomer sa rozbehol. Popravde by som sa viacej tesil prelomenemu kablu alebo vadnemu snimacu, hladat chybu priamo v budikoch je snad nadludsky vykon :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 12, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2017 je to řešitelné, oprava není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.