SKAJA Odesláno Říjen 27, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2017 Měřicí technik tak podle Ťoka nebude mít žádnou možnost výsledky měření ovlivnit. No jasně, jak by taky mohl, žejo :lol: Je to asi měsíc, co jsem byl u měření emisí staršího Mercedesu, tuším Ečko z roku 2004 nebo tak něco. Měřeno asi 3x a vždycky o chlup vyšší kouřivost, než by papírově mělo být. Tak technik vzal hadici od sondy ve výfuku, zlomil ji, čímž se přiškrtila a najednou byla kouřivost nula-nula-prt, skoro jako by měl DPF. Tak nevím, jak by mělo focení ošetřit podobné praktiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 https://jihlava.idnes.cz/prestupek-rychlost-mereni-radar-d1-dalnice-velke-mezirici-urad-vysocina-rsd-1br-/jihlava-zpravy.aspx?c=A171121_132342_jihlava-zpravy_mv :smich: :blink: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 jsem zvědavej, až to měření u VM pomine, jestli ty čtyři pracovní místa propustí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 (upraveno) je to Koucourkov... jako 150kmh asi uz ne, ale jaka je tolerance 85-90-81? sami si prodlouzit zakonnou promlceci lhutu? naklady na zrizeni pracovnich mist/prostor 3M vs navratnost pres pokuty vs vyhazovat urednic/odstupne jak pise jar_da? Ja nevim, mne to uz prijde smutne a fakt casto nabyvam dojmu, ze tyhle veci promysli nejaky debilek, co nevidi za horizont. Upraveno Listopad 21, 2017 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Tak úředníci, co chceš. Ono se není čemu divit, ti lidé žijí v úplně jiné realitě, přemýšlí úplně jinak. Mají papír, razítko a víc je nezajímá, hlavně, aby nemuseli přemýšlet. Jo a ty lhůty jsou nějaké zvláštní, já teda vidím v novém přestupkovém zákoně promlčecí lhůtu jeden rok s tím, že může být přerušena zahájením správního řízení nebo vydáním rozhodnutí - v takovém případě platí promlčecí lhůta tři roky od spáchání přestupku. Ale já bych se nedivil, kdyby jim ani ty tři roky nestačily - napřed měli rok, bylo to málo. Pak si vydupali dva a překvapivě to bylo zase málo. Teď už mají tři. Ale logika věci je taková, že zatímco jim dřív jednotlivé případy padaly po roce pod stůl, teď se jim dál hromadí a hromadí :D Já mám teď zrovna rozjeto jedno správní řízení v Břeclavi, je to už 14 měsíců a zatím jsme se nedostali ani na kraj s první odvolačkou. Jsem zvědav, kdy se to vrátí z kraje a jak budou stíhat nové projednání. Ale to jede ještě podle starého přestupkáče, takže na dva roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 hele Jiricek on zije, jsme o tobe na poslednim srazu mluvili, jsi pred prazdninama vyhlasil ze v lete srazy nebudou a od te doby jsi asi nezaregistroval ze uz je po prazdninach kdyz nejezdis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 Cože, už je po prázdninách?? ...A já pořád nezačal chodit do školy :jelen: Njn, není čas, musím budovat nějaké hodnoty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 Panove, nemate zkusenosti s nejakymi univerzalnimi autopotahy? Melo by to byt pro Fabia 2 combi, nemusi to byt uplne na miru. Fabia 2 combi bude slouzit primarne jako pracovni nastroj pro geodety, takze na sedacky neco, co bude pratelne, ale celkem se pocita s tim, ze se to casem proste ponici a koupi znovu. Takzev podstate duraz i na cenu - mene je lepe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 tesco v akci 249 :D a není co řešit, bez akce tipuju 399 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 MAD je asi zbytečný luxus co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 Technikus tys mi dáváš :D budou se na tom valet mezníky, sekery, měřící stroje a jina havěť. MAD na nejošklivější fabii vsech dob by bylo jako s kanonem na vrabce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 30, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2017 :ph34r: V dobách kubiika a nevím kdo všechno to v tý době kupoval to byl největší hit (jo už to bude pár let zpět) :smich: Tak potom něco v A.kelly, Tescu apod. když nejde úplně o matroš, a že to vlastně nebude tak trochu lícovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Panove, je tu nejak mrtvo. Jak se blizi svatky, nepremyslite, ze bysme mohli udelat nejakou seanci a sraz za snehem, lyzovanim, snowboarding, pitim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Ten sníh objednáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 No, proč ne. Kdo se toho ujme?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Asi by to šlo zařídit :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Jezdi se na Dolni Morave, ktera je za me nejlepsi areal v CR a nebo kousek od Brna a po ceste z Prahy na minisvazku u VelMezu, takze by to slo ;) Otazkou je, kdo by do toho sel a jake jsou vase mozne terminy a kdo je ochotny jet i mimo vikend, at neni naval. At to zacne nabirat realny obrazek - KDO MUZE 19.12.2017? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Jako na jeden den?? ...Já myslel, že zmínka o pití znamená včetně bydlení a večerní afterparty :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 19.12. je pracovní týden, chceš to na otočku nebo jak začátek více denní akce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 :-D a se snehem dejte pokoj - jsem puvodem z Liberce - proc myslite, ze jsem se stehoval na Jizni Moravu? :-)) Radsi bych az tu afterparty ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Mne je to jedno, ja si volno zaridim, bud na otocku, ale jsem i pro prespani a vecer se trosku, ale trosku (zadnej Jager plot (objevilo se piti v hospode a jak to tu ozilo :D :D )) picnout. Takze klidne hlaste data, kdo muzete kdy a kdo chce na otocku a kdo s prespanim a kdo chce pojezdit a kdo spis jen popit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Já chci přespání, napřed chci pojezdit a potom si dát dvojku červeného :palec: Jinak termín NEmůžu: 26-28. ledna 2018, to máme Jeep akci v Tatrách a potom kolem poloviny února, to máme "školní" Hintertux. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 to stejně dopadne tak, že z lyžování bude lihování a ne jen noční. Já na lyžích nestal už hodně dlouho, generálku mám v plánu v lednu v Gossau ale pokusit bych se mohl.Mezi svátky najít volný termín asi bude velký peklo, ještě neznám plány na silvestra ale jedna z možností je od 29. do 1. nemůžu. Neznám plány kdy letos ukončíme sklizeň banánů ale dovedu si představit že i v týdnu před vánoci bych si vzal volno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 Beetle opět v servisu a jako náhradní jsem dostal dva měsíce starýho Golfa s najetýma 1900 km. Oproti Fábiím a Rapidům, co dávala škodovka je to příjemná změna. Měl by to být 1.4 TSI 92 kW a ačkoliv to není žádná raketa, jezdí slušně. V pátek jsem ho protáhl do školy, dneska zpátky a až na maličkosti jsem spokojen :palec: Kdyby nás VW tak nevysíral s reklamací brouka, tak bych si něco takovýho dokázal představit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 Co je zase Beetlovi? Prej žádná raketa. :D Se divím, že to není 1.0TSI 85kw co by náhradní vozidlo. No, na fóru by ti hned řekli, jaký menší ale i větší změny jsou u předFL Golfa a toho půjčenýho. Už šetří i VW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 Brouk je nepojízdný a jelikož potřebuje znalecký ústav dělat nějaký jízdní zkoušky do revizního posudku, tak ho musí VW zprovoznit. No když jsem to dostal, tak jsem na motor nekoukal. Po cestě si říkám, že to jede skoro stejně jako ta naše 1.2 TSI 77 kW. Pak mi ale přišlo, že to má zvláštní zvuk při akceleraci, takový hrubý. Ne nepříjemný, naopak se mi to celkem líbí, zní to jako tlumený závoďák. Tak jsem myslel, že to určo bude 1.0 TSI tříválec. Nakonec jsem koukl do papíru a vidím 1.4, což mě lehce zklamalo. Sice to má krásný plynulý zátah, ovšem nikterak masivní. Ale říkám, na normální ježdění fajn. Co mě zklamalo je chybějící USB u rádia (ale má SD kartu, takže fajn). A hlavně chybějící opora pro levou ruku. Tu si nemám kam položit, jelikož výplň dveří je moc daleko a nízko. A vnitřní zrcátko mi dost vadí ve výhledu, pořádně přes něj nevidím na cestu, jak to má brutálně skloněný čelní okno. Řazení lehounce zadrhává, ale to se možná teprve rozchodí. Dost se mi líbí elektrická brzda, resp. funkce auto-hold. Nemusím stát na brzdě, auto se kdykoliv zabrzdí samo. Celkem slušný podvozek, pěkně filtruje i naše dálnice a díry...byť za cenu malých kol, který vypadají lehce komicky. A fajn boční vedení sedaček, sice asi nemaj bederku, ale drží dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 A brouk má stejný 1.2 TSI 77kw, jako já? S řemenem? Nebyl v brouku ještě ten původní snad možná i s řetězem? S tím zrcátkem jsi mě pobavil. Řekl bych, že přední okno má takový sklon, jako 90% jiných aut. Jen Jeep a možná pár dalších jedinců ho má skoro 90° :D On to zřejmě bude Comfortline, proto některé prvky výbavy má to půjčené auto jaké má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 Brouk má ten starý 8V s řetězem ;) Jo, to sklo je asi normální. Já měl napřed hodně vypumpovaný sedadlo, pak jsem se spustil dolů a zvykl si :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 16, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2017 1.4 ma viacprvkovu napravu vzadu. Jazdi to pekne, pekne to drzi ale po 80 tis km to zacalo pekne papkat olej cca 0,5-1 liter na tisic km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 20, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2017 Člověk se chvilku věnuje stavbě a nestíhá se divit :-D Za mě je teda nafta, prostě nafta, ale už jsem jezdil pár TSi, který měli i zajímavou spotřebu. Tak snad bude brzo s broukem po problémech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.