felda Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Zdravím! Asi přiblblej dotaz, nicméně zeptám se. Nemám zkušenost, koupil jsem dobrou ojetinu, ale bez klimy. / tm. vínová/ Zkoušel jste někdo někdy nahradit orig. klimu, nebo snížit jinak teploty v létě / teda pytel ledu neberu../ Tuším, že to asi bude zbytečné se snažit, kdysi jsem laškoval s peltierovými články, ale musí se chladit druhá strana a autolednička je asi taky pitomost. Nebo dělá se něco takovýho / mimo profukování vzduchu přes mokrej hadr../? Děkuji a prosím ev. o smazání.. Miroslav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Klima se dá dodělat když máš po kupě vše potřebné tak to jde vcelku i rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Klima se dá dodělat když máš po kupě vše potřebné tak to jde vcelku i rychle Co to stojí, příp. dá se to třeba sehnat vykuchané v bazarech? M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Ahoj, no našel jsem to i na jiném fóru, je to asi totální ptákovina se o něco takového snažit. Miroslav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tu klimu dodělej origo, nevymýšlej ptákoviny, celkem tě to vyjde tak na 10tis. a seš v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ahoj,no našel jsem to i na jiném fóru, je to asi totální ptákovina se o něco takového snažit. Miroslav ???? Jak ptákovina dodělat to lze a vše origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Dodělat jedině origo, jde to, sám jsem to kdysi absolvoval. Jen bych polemizoval s tou cenou, jak někdo výše uváděl, že za 10 tKč - to je myslím nereálné (teda pokud za tuhle cenu se štěstím neseženeš díly a práci si uděláš sám). Jinak u mně to bylo celkem cca 23 tis. (13 díly, 10 práce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 10tis. za práci??? To tě někdo pěkně natáh...I kdyby, tak maximum je do 15 a to bude už climatronic. Mě to vyšlo do těch 10 jak jsem psal s tím že montáž jsem si dělal sám, jen elektriku jsem nechal dělat, navíc dneska už jsou ceny zase mnohem níž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tiez mam dorobeny climatronic, nemal som vobec klimu. Diely som zohnal od tunajsich clenov a nieco na inzeraty. Cena cca 10kSk diely, praca neviem presne, bolo to spojene s inym servisom. Ale do 10kSk. A stoji to za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 na OI se dá klima dodělat a cena s matrošem a prací do 20t Kč (záleží na motorizaci a druhu klimatizace), práce je to pro někoho, kdo ví co a jak na 1,5 dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Pravdu dí, čéče. :D Potvrdzujem ceny a cas. Inak Jardo dakujem este raz za tie veci, sluzia v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 10tis. za práci??? To tě někdo pěkně natáh...I kdyby, tak maximum je do 15 a to bude už climatronic. Mě to vyšlo do těch 10 jak jsem psal s tím že montáž jsem si dělal sám, jen elektriku jsem nechal dělat, navíc dneska už jsou ceny zase mnohem níž. Natáh, nenatáh - tehdy, někdy v r. 2005, 2006 byl problém na to vůbec někoho sehnat. Ale že jsou dnes ceny níž, to je asi pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.