Přejít na obsah

amaterská klima

felda

Doporučené příspěvky

Zdravím!

Asi přiblblej dotaz, nicméně zeptám se. Nemám zkušenost, koupil jsem dobrou ojetinu, ale bez klimy. / tm. vínová/ Zkoušel jste někdo někdy nahradit orig. klimu, nebo snížit jinak teploty v létě / teda pytel ledu neberu../ Tuším, že to asi bude zbytečné se snažit, kdysi jsem laškoval s peltierovými články, ale musí se chladit druhá strana a autolednička je asi taky pitomost. Nebo dělá se něco takovýho / mimo profukování vzduchu přes mokrej hadr../?

Děkuji a prosím ev. o smazání..

Miroslav

Odkaz ke komentáři

Dodělat jedině origo, jde to, sám jsem to kdysi absolvoval. Jen bych polemizoval s tou cenou, jak někdo výše uváděl, že za 10 tKč - to je myslím nereálné (teda pokud za tuhle cenu se štěstím neseženeš díly a práci si uděláš sám). Jinak u mně to bylo celkem cca 23 tis. (13 díly, 10 práce)

Odkaz ke komentáři
10tis. za práci??? To tě někdo pěkně natáh...I kdyby, tak maximum je do 15 a to bude už climatronic. Mě to vyšlo do těch 10 jak jsem psal s tím že montáž jsem si dělal sám, jen elektriku jsem nechal dělat, navíc dneska už jsou ceny zase mnohem níž.

Natáh, nenatáh - tehdy, někdy v r. 2005, 2006 byl problém na to vůbec někoho sehnat. Ale že jsou dnes ceny níž, to je asi pravda...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...