Marchevka Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Zdravím chlapi, mám urgentní problém se svojí octávkou (Octavia I, 1,9 TDI 81 kw, 2001, combi L&K, motor ASV). Včera jsem večer jsem dojela na parking a dopoledne dneska už nešlo nastartovat. Sice panovaly v noci mrazy, ale baterka nová nabitá, žhavičky ok, zimní nafta s aditivem, olej filtry dělané nedávno, auto na noc přikryté. Normálně jsem počkala až nažhaví (raději 2x po sobě) a pak opatrně zkusila nastartovat, baterka točila jak šílená, ale motor ani obraz ani zvuk. Po třetím pokusu se mi rozsvítila kontrolka oleje a na displeji se objevil velký červený nápis STOP. Raději jsem s tím už nic neděla, nemáte někdo zkušenost nebo nevíte co s tím??? Napadlo mě jestli tam není třeba míň oleje (nebo zrosolovatěla) a tím pádem má nízký tlak a kvůli ochraně motoru aby se nezadřel to hlásí stop nebo nekvalitní zimní nafta (je tam plná nádrž ruské nafty, ostatní kolegové, ale na ní dneska jedou v pohodě) ??!! Prosím moc o radu. Díky Markéta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 ..máš na parkingu možnost připojení např. fénu nebo horkovzdušky?? ...pokud ano, nahřej naftový filtr a při startu foukej do sání teplý vzduch..pokud ne, tak odtah nejlíp do vyhřáté dílny...pravděpodobně zatuhla nafta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marchevka Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 Bohužel auto je na parkovišti na sídlišti a zablokováno jednou krávou se svojí starou kraksnou, to vidím asi na jaro nebo odtah, ach jo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 .ještě nouzově možno napustit třeba do PET flašky horkou vodu a polívat filtr a čerpadlo a pak zkusit startovat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marchevka Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 U nás je -20 nevím jestli by ta horká voda nenadělala někde větší škodu. Zkusím ráno vyndat palivový filtr a doma to nechat volně v teple rozmrazit a uvidíme jestli to trošku pomůže. Každopádně děkuji. Každá odpověď se cení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Leden 7, 2017 Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 ....pokud už se rozhodneš teda vyndat filtr a doma rozehřát,tak pozor, ať z něj nevyteče nafta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marchevka Odesláno Leden 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2017 :D jo tak to bylo první co mě napadlo, abych se s tím po cestě zpátky nevysekala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 Jak muzes vedet ze to je naftou? Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 25, 2017 Sdílet Odesláno Leden 25, 2017 (upraveno) Pokud je zrosolovatěná nafta ve filtru tak to nastartuješ a motor jede do doby vyčerpání nafty z hadiček(filtr, motor) pak chcípne. Možná příčina může být i relé 109. http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/nespina-zhaveni-vymena-rele-109 Problém může být i v porušení zpětného ventilu na palivovém filtru Upraveno Leden 25, 2017 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.