Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak jsem se zadělal možná na dost nehezký problém... V neděli jsem se vrátil z hor a nenapadlo mne nic jiného než auto opláchnout na vapce s teplou vodou. Vše se mi líbilo do chvíle, než mi auto samo zdechlo na neutrál a již nejde nastartovat :-( Měl jsem diagnostiku a vůbec nenaváže spojení s ŘJ, jinak vše funkční tak, jak má... Tudíž doufám, že se někam dostala voda/pára z teplé vody a udělala někde bordel... Nesetkal se s tím někdo z Vás?

Odkaz ke komentáři

To chce elektrikáře co to zná. Někde bude patrně hniloba (třeba kabeláž pod baterií) nebo voda v konektorech. Já to měl kdysi v létě po klasickým ručním umytí. Nakonec to byl studenej spoj až přímo v ŘJ kvůli špatně "slepeným" deklům jednotky.

Odkaz ke komentáři

Tak mám vůz zpět ze servisu. Nakonec se sehnala ŘJ z nějakého jiného auta a dala se tam. Byl problém ji nakódovat ale vše se povedlo (alespoň pro zatím vše funguje tak, jak má :-)) Jen mi v servisu řekli, že vyndavali celé budíky a museli seštelovat ventily a to mi přijde divné jelikož se z toho motoru ozývají takové divné zvuky... :-( při nastartování mi v tom nějak divně klepe (kovový zvuk) a při rozjezdu to samé...

Řekli mi, že si ty ventily musí "zvyknout" na to naprogramování

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...