Přejít na obsah

Stroboskopická světla


Majkl_

Doporučené příspěvky

Ahoj, nikde jinde jsem nenašel podobné téma.

 

Chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo má stroboskopická světla. Je to poměrně hezký doplněk mimo silniční ježdění :)

 

Předpokládám, že je zapotřebí koupit nějakou "magic krabičku", případně si ji vyrobit (jak ? :)).

 

Viděl jsem takové "krabičky" i s ledkami, akorát ty ledky nemůžu přece dát do světel jako takových (Facelift xenony).

 

Na netu je ohledně toho strašně málo informací, ale věřím, že někdo toto už řešil a určitě se podělí o info :)

 

Díky

 

EDIT: Napaodla mě ještě jedna věc, do světel by to šlo místo klasické halogenové parkovací žárovky ?.

Odkaz ke komentáři

21 :o)

 

Někdo si na oktávku přidělává angel eyes, někdo stroboskopická světla, podle mě věc vkusu :) :)

 

Každopádně díky mikle za link, přesně něco takového jsem měl na mysli, uvažuji, že si ale vyrobím něco na ten způsob sám doma.

Odkaz ke komentáři

Do jedničkové okty se to naprosto hodí :DOH:

 

Na co narážíš ? Na ty stroboskopy ? Podle mě je jedno na jakém to máš autě, mám tam origo xenony, takže ne, nebude mi blikat ledka u klasické normální halogenky :) :)

 

Já původně začal u toho, že když mám xenony, chtěl bych mít i parkovačku v bílé. Momentálně tam mám klasické žárovky, které svítí žlutě, což není až tak hezké.

 

Ano, vím, že ty ledky budou nehomologované, co jsem ale pročítal fóra, nikdo zatím nedostal pokutu, pokud tam neměl vyloženě modrou (tohle se zase nelíbí mě, lehce do modra OK, ale vyloženě modré, ne - jak říkám, věc vkusu).

Odkaz ke komentáři

Přesně takto to mám v plánu, nejsem magor abych blikal za provozu, to fakt ne :-D

 

Vy někdo jinak používáte studenou bílou LED místo parkovaček ? Jakou doporučujete svítivost ? Mám xenony s výbojkami 5000K, ledky do parkovaček dát spíš 4300K ? Viděl jsem na pár autech takto parkovačky, ale měli je vyloženě tmavě modré, vypadá to hnusně. Tak nevím, jestli měli třeba 10000K nebo se ta barva světla jak se láme přes světlomet "zdeformuje" ?

 

Osvětlení SPZ mám taky klasické bílé LEDky, ale přes to umělohmotné sklo jsou lehce namodralé (opravdu lehce).

 

Díky !

Odkaz ke komentáři

Nenarazil jsem na spolehlivé led parkovačky. Vyzkoušel jsem jich X a všechny po čase začly blikat, nebo z půlky nesvítily. Takže funkčně na houby a proto tam mám klasické žárovky, sice žluté, ale dělají to co mají a to roky - ono vytahovat celou lampu kvůli ledkám, se po čase omrzí.

Na ten stroboskop se vyprdni, vždyť je to k smíchu! Jestli chceš mít auto pěkný, tak se vydej raději jiným směrem úprav

Odkaz ke komentáři

Uvidím, možná se mi to rozleží v hlavě :) Pokud mě nadchne nějaká jiná úprava. Jakým směrem doporučuješ například ? Uvažuji dále o otevřeném sání, po STK i laděném výfuku, ale je mi líto sundávat ten, co tam mám, mám s ním najeto 40 tis., takže do toho se mi moc nechce :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ohledne engel eyes - ty svetla nejsou schvaleny do provozu proto se ted zacali jich vsichni zbavovat.

 

Led parkovacky to je neco podobneho zeptejte technika stk:) jinak muzes je tam dat, ale cista bila nesmi byt modra cervena

 

Zacala tu prisna doba a bude hur...

Odkaz ke komentáři

Tak ono téměř nic není schávleno do provozu mimo sériové díly :)

 

Jasně, ale máš rozdíl angel eyes, které bijou do očí a nebo obyčejné ledky místo parkovaček. Však jasně, chci čistou bílou, jen se právě ptám - jaké ledky tam dát ? 4300K ?

 

 

Otevřené sání? Co si od toho slibuješ? A jaký máš motor?

Mám motor 1.8T AUM.

 

Slibuju si od toho lepší chod motoru, pokud po STK budu upravovat výfukový systém, snad i pár koníků a "lepší" zvuk.

 

 

 

Zacala tu prisna doba a bude hur...

Bohužel :( Nejhorší na tom je, že člověk ,který má rozumné byť nehomologované úpravy má auto v mnohem lepším stavu, než nějaká prohnilá sériovka.. Viz můj otec - "Já olej neměním, jenom průběžně dolívám, filtry neměním, to je zbytečnost, silentbloky taky ne...", prostě do auta neinvestoval nic, taky to podle toho je starý vergl, ale na STK projde. Boužel.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...