Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Mám RNS 510 HW H04, SW 1004

- mohu to aktualizovat bez rizika na fw 39xx ????

a ještě jeden problém-ať tam dám jakoukoli kartu - tak to vůbec nenačte nebo píše chyba karty.(SD 2 GB, SDHC 4 a 8 GB) a nic....jo ta SD 2 GB byla mini ve slotu

micro SD karty v adapteru, pokud vím, Columbus taky neumí.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest maravep

hezký den.. mám oktu MR 2008 ( před facelift ), MF volant, BT HF s hlasovým ovládáním telefonu ( 1Z0 035 729 ), zadní parkovací senzory, rádio stream s mp3, maxidot, climatronic.

uvažuju o změně rádia na columbus..na zdejším vlákně sem vyčetl, že aby chodilo vše jak má ( ovládání přes volant, zobrazování klimy na displeji, zobrazování autíčka s vzdáleností od překážek, hlasové ovládání telefonu a navi atd..... ) je třeba vyměnit:

- jednotku parkovacích senzorů ( zřejmě nejlépe 1Z0 919 475 C )

- gateway ( zřejmě nejlépe 1K0 907 530 AA nebo AD )

a pak samozřejmě vše nakódovat, případně změnit ( upravit ) soft v navi.

mám představu, že mechanický věci si udělám sám ( demontáž streamu a montáž columba zvládnu; předpokládám, že výměna gateway a jednotky park. senz. spočívá jen v záměně kusu za kus, což taky zvládnu - skutečně to je jen výměna kusu za kus, nebo se ještě něco upravuje a tahaj se třeba nový kabely ? odkud kam ? ), ale samozřejmě s kódováním + změnou softu v navi bych se obrátil na někoho zde ( zkušenosti s tím má evidentně milhausek, j0ska, rolbař ..)..a teď dotaz:

- budou se na maxidotu zobrazovat zobrazovat nějaké povely z navi ?

- bude jednotka telefonu spolupracovat s columbem nebo se musí taky vyměnit ? když jo, tak za kterou ?

- jsou jednotka senzorů 1Z0 919 475 C a gateway 1K0 907 530 AA nebo AD použitelný ?

- je potřeba pro zprovoznění ještě něco ? ( cosi se tu myslím psalo ještě o fm anténě - nějaký rozbočení ..)

- bude s columbem skutečně chodit vše co chodilo se streamem ?

- co by to stálo nakódování + změna softu v navi ?

díky odborníkům předem za odpovědi ( klidně i do SZ ).

Odkaz ke komentáři

gateway měnit nemusíš, parkovací senzory není výměna kus za kus upravuje se dost kabelů.. jednotka telefonu bude spolupracovat.. na maxidotu se budou ukazovat povely z navi.. zobrazování klimatizace chodit nebude, to by jsi musel vyměnit panel klimatizace z faceliftu.. na radio potřebuješ frekvenční výhybku

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, mám menší problém s columbusem a telefonem HTC Desire Android 2.2 froyo, telefon připojim a všechno funguje telefon seznam, jména se ukazují na displayi akorát se mi stává že se za jízdy odpojí od tel a za 2 minuty třeba zase připojí a to se stává třeba 3x za půl hodiny, nechápu kde je chyba se služební nokii takovou hrobkou funguje skvěle a stějně tak HTC funguje dobře na jinejch HF třeba na parrotech...

Odkaz ke komentáři

header009: Akú máš presne ROM v tom Desire? Mal som predým Desire, ROM som používal vždy najnovší Leedroid a nebol problém, všetko fungovalo. Akú máš presne GSM jednotku? Ja som mal GSMII 7P6 035 730 C, ktorú som neskôr nahradil GSMIII 3C8 035 730 B a všetko bez problémov...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Čau chlapi,potřebuju poradit.Nejede mi většina filmů (zkouším origo i vypálené),chvíli se to načítá a pak to napíše tu hlášku (viz foto).Nejdřív sem si myslel,že je v háji mechanika,ale třeba 2 filmy z deseti mi jedou.

Díky za rady.

post-680-0-49541200-1339514521_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest richard80221

Zdravim chalani. Mam OII pred FL je tam Columbus 3T0035680B HW-04, robil som si upgrade FW z 1004 na 3814 vsetko funguje ok len mi nejdu tlacidla na MF (hlasitost a prepinanie stanice). Poradte co by som mal spravit??Treba tam nieco nakodovat alebo mam nahrat iny FW.

Druha otazka: ako je to s tym odblok obrazu za jazdy??da sa to spravit aj bez toho aby navy musela von??Ako??

vopred dakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...