Doli Odesláno Únor 2, 2013 Sdílet Odesláno Únor 2, 2013 Doli díky, takže jestli to dobře chápu, telefon budu moct ovládat přes dotyk Columbusu, ale nepůjde to páčkou přes maxík? A že maxík nebude ukazovat vůbec nic, tzn. nic v menu "Telefon" a ostatní menu budou funkční - pal. PC, atd.? Ano, přesně tak. Položka TELEFON nebude na Maxidotu k dispozici. Kuci,je moznost v Columbu kouknout jakou rychlosti jedu ? Ano, v servisním menu. Údaj o rychlosti po CANu. Pro blokaci přehrávání DVD a fce. GALA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 chci se zeptat,kdyz vypalim na DVD treba 4filmy v AVI pojede to?Nekdo rika ze ano nekdo ne?Jake mate stim zkusenosti?Kdyz si koupim ten adapter ktery je na ipod a USB pojedou mi ty filmy z flesky?Pokud to tu nekde je tak se omlouvam nenasel jsem presnou odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Mě avi soubory nejdou jen origo DVD formát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Nepôjde, Columbus vie prehrať len bežné DVD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 chci se zeptat,kdyz vypalim na DVD treba 4filmy v AVI pojede to?Nekdo rika ze ano nekdo ne?Jake mate stim zkusenosti?Kdyz si koupim ten adapter ktery je na ipod a USB pojedou mi ty filmy z flesky?Pokud to tu nekde je tak se omlouvam nenasel jsem presnou odpoved. Nepřehraje. Jediná možnost jak přehrát AVI soubory nebo jiné formáty, je převést je v programu Nero Vison na DVD. Tak si vytvářím hudební klipy do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Presne tak,uz jsem ti to psal princi,musis pomoci nejakeho programu vytvorit z vice AVI dvd,a tam pak poustis jednotlive filmy jako kapitoly,ja pouzivam ConvertXtoDVD a funguje to bez chyb,az prijedete s Martinem do PHY,dam ti ten program a ukazu jak na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Diky kluci a ani kdyz si koupim ten adapter na usb??Tak taky ne?? Magnum-ok diky,jen me prekvapilo ze kamos v pasatu rns510 tak mu hrajou avi na columbu a rikal ze nic neprevadi?!Ma to tedy VW jinak nez Skoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 To není možný, že by mu to přehrávalo AVI, RNS 510 je úplně stejný jako Columbus. Takže musí taky převést AVI na DVD. Řešení by bylo přiřadit nějaký neoriginální multimediální přehrávač přes vstup do Columbuse. Ale vyjde to už na pár tisíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Aha,tak to fakt nechapu,ukazoval mi to aj mi to rikal ze jen vypalil avi na dvd a jede mu to!Ze mu to ve VW v Ostrave odblokovali za jizdy a nahrali SW ze zaplatil 3tis a bere mu to aj avi!Tak to nechapu,no nic to je jedno ;-)kazdopadne diky moc za info ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavia73 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Presne tak,uz jsem ti to psal princi,musis pomoci nejakeho programu vytvorit z vice AVI dvd,a tam pak poustis jednotlive filmy jako kapitoly,ja pouzivam ConvertXtoDVD a funguje to bez chyb,az prijedete s Martinem do PHY,dam ti ten program a ukazu jak na to... ahoj já používám tento program ale nedaří se mi ty videoklipy spojit v jeden film.Každou písničku musím přepnout zvlášť.Nevíš kde to nastavit jestli to jde?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Musis zatrhnout prehravat jedno video za druhym a pak by ti to melo jet v kuse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Ahoj.chtel bych se vas zeptat zda jde domontovat sound system a kolik to tak stoji a zda se da koupit ve skodovce nebo dat spis neco jineho a zda je to treba dvere vytlumit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 zdravim, kedze netusim aku verziu columba a ani aku verziu map mam, oplati sa mi to nejako skusat upgradovat? napr stiahnut najnovsie verzie a skusit to upgradnut? alebo bez tych aktualnych verzii nebudem vedeit co vlastne stiahnut? ci musim najprv poriesit pristup do servisneho modu? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Zdravim panove, mam v aute columbuse (aspon doufam, ze jet o on) tak nejak zjistuju, ze mapy uz jsou davno neaktualni a misto toho, abych pouzival telefon, tak bych je rad updatnul, nasel jsem si neco na netu, coz hodim na CD, ale moje otazka je, je tu nejaky znamy postup, jak to udelat? Je moznost, se si tim pos*** spojeni s bluetooth s telefon, s multif. volantem, s maxidotem? Proto moje hlavni otazka - je nejaka cesta, jak zazalohovat soucasny stav meho columbusu a kdyz neco pujde spatne, tak to obnovit do soucasneho? Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 zalohovat nejde, pokud nahraješ firmware který smaže kodování tak ti nemusí jít maxidot, mf volant, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Pokud jsem spravne pochopil tvoji otazku,jde ti pouze o nove mapy,ty muzes nahrat bez problemu,nic ti to nerozhodi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Pokud jsem spravne pochopil tvoji otazku,jde ti pouze o nove mapy,ty muzes nahrat bez problemu,nic ti to nerozhodi... Diky moc, na FW sahat nebudu, jen chci nahrat mapy. Nejaka mechanika, jak to funguje? Vlozim CD/DVD a pak se to postara samo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Mapy vypaluj na DVD,nejlepe plusko Verbatim tou nejpomalejsi rychlosti,az to vlozis do columba,zepta se te jestli chces mapu pouzit,nebo ulozit,kdyz das ulozit,vymaze starou a novou da na hdd,trva to cca 30minut.Pokud chces prehled jak to nacita,az potvrdis ulozeni,zmackni eject a ono se zepta zda chces ukladani prerusit,nic nedelej a uvidis dole bilou caru,jak pomalu probiha kopirovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Mapy vypaluj na DVD,nejlepe plusko Verbatim tou nejpomalejsi rychlosti,az to vlozis do columba,zepta se te jestli chces mapu pouzit,nebo ulozit,kdyz das ulozit,vymaze starou a novou da na hdd,trva to cca 30minut.Pokud chces prehled jak to nacita,az potvrdis ulozeni,zmackni eject a ono se zepta zda chces ukladani prerusit,nic nedelej a uvidis dole bilou caru,jak pomalu probiha kopirovani. Diky za kompletni navod ;) s tim prubehem parada, tak snad uspeju, jen co koupim spravne DVD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Záleží odkud jsi, ale kdybys to chtěl jen vyzkoušet bez stahování a pálení, určitě se tu najdou lidi, kteří mapy mají a když dorazíš, jistě zapůjčí k instalaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 To není možný, že by mu to přehrávalo AVI, RNS 510 je úplně stejný jako Columbus. Takže musí taky převést AVI na DVD. Řešení by bylo přiřadit nějaký neoriginální multimediální přehrávač přes vstup do Columbuse. Ale vyjde to už na pár tisíc. Nevim jestli je to nejaka novinka, ale taky jsem na internetu videl Columbuse s digitalnim tunerem a s podporou AVI filmu... Dokonce i bez DAB umi prehravat AVI, asi nejaky upgrade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Jediný Columbus, ktorý prehrá priamo AVI, je ten v OIII. O žiadnej RNS510 neviem, a to mám veľmi dobré info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Záleží odkud jsi, ale kdybys to chtěl jen vyzkoušet bez stahování a pálení, určitě se tu najdou lidi, kteří mapy mají a když dorazíš, jistě zapůjčí k instalaci. Cau, diky, jsem z Brna, ale dneska koupim asi DVD, mapy uz mam, tak to jen hodim na DVD a odpoledne zkusim, jestli se zadari. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jediný Columbus, ktorý prehrá priamo AVI, je ten v OIII. O žiadnej RNS510 neviem, a to mám veľmi dobré info... Asi je to chyba na tom webu. V popisku neni napsana uhlopricka displeje a fotka je tam stareho Columbuse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Nevim jestli je to nejaka novinka, ale taky jsem na internetu videl Columbuse s digitalnim tunerem a s podporou AVI filmu... Dokonce i bez DAB umi prehravat AVI, asi nejaky upgrade. Ten tuner skutecne existuje a fakt prehrava AVI a ma komplet ovladani pres Columba. http://www.car-multimedia.cz/cs/dvb-t-tv-multimedialni-sety-pro-vozy-skoda/138-skoda-rns-510-hd-dvb-t-tv-set.html http://www.kufatec.de/shop/de/Volkswagen/Golf-4-1J/Ampire-DVBT400-3G-IMA-Multimedia-Adapter-mit-Steuerung Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Nikde v ovladani toho DVB-T tuneru jsem nevidel funkci pro prehravani AVI nekde z HDD, SD ci MIDI...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak to USB jsem si spletl s timto: http://www.car-multimedia.cz/cs/vw-dvbt-sety/17-vw-touareg-7p-rns-850-multimedia-box-dvb-t-tv-usb-.html Skoda ze to neni i pro RNS510 vypada to dost profi, mozna by to slo rozchodit. Urcite jsem videl i video pro RNS510, ale nemuzu to najit. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Ja mel na mysli DAB - digitalni radiovy tuner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 DAB maji prece nejnovejsi modely RNS510 primo v sobe ne? http://vwnavi.com/volkswagen-factory-fit-navigation-systems/rns-510-mfd3-navi-system/17222-rns-510-p-version-dab-post63806.html#post63806 http://www.satnavsystems.com/main/toureg-dab-radio-upgrade/#tabs-1-2 Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Mapy vypaluj na DVD,nejlepe plusko Verbatim tou nejpomalejsi rychlosti,az to vlozis do columba,zepta se te jestli chces mapu pouzit,nebo ulozit,kdyz das ulozit,vymaze starou a novou da na hdd,trva to cca 30minut.Pokud chces prehled jak to nacita,az potvrdis ulozeni,zmackni eject a ono se zepta zda chces ukladani prerusit,nic nedelej a uvidis dole bilou caru,jak pomalu probiha kopirovani. tak nerad jsem nositelem spatnych zprav, zvlast kdyz se jedna o me auto, ale uz se stalo, tak jsem si koupit dvd+r verbatim, vypalil nejpomalejsi rychlosti, dal do auta, dal do mechaniky, dal ulozit, pro prehled eject a zatim vse OK viz prvni foto: bohuzel po cca 10ti minutach DVD samo vyjelo, zacalo svitit 'vlozte navigacni DVD', to jsem bohuzel nestihl nafotit, rikam si asi to bude okej, tak vlozim dvd, chvili cekam a najednou to hlasi 'chyba cd/dvd, zkontrolujte cd/dvd' viz dalsi foto: nema nekdo nejake napady? muzu si to klidne vypalit znovu, ale neverim, ze to bude jine. Ted jsem bohuzel bez navigace, protoze tlacitka NAV i MAPA funguji, ale bohuzel nad nimi je proste aktivni 'popup' okynko 'vlozte navigacni DVD'. Diky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.