Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Doli díky, takže jestli to dobře chápu, telefon budu moct ovládat přes dotyk Columbusu, ale nepůjde to páčkou přes maxík? A že maxík nebude ukazovat vůbec nic, tzn. nic v menu "Telefon" a ostatní menu budou funkční - pal. PC, atd.?

Ano, přesně tak. Položka TELEFON nebude na Maxidotu k dispozici.

Kuci,je moznost v Columbu kouknout jakou rychlosti jedu ?

Ano, v servisním menu. Údaj o rychlosti po CANu. Pro blokaci přehrávání DVD a fce. GALA.

Odkaz ke komentáři

chci se zeptat,kdyz vypalim na DVD treba 4filmy v AVI pojede to?Nekdo rika ze ano nekdo ne?Jake mate stim zkusenosti?Kdyz si koupim ten adapter ktery je na ipod a USB pojedou mi ty filmy z flesky?Pokud to tu nekde je tak se omlouvam nenasel jsem presnou odpoved.

Nepřehraje. Jediná možnost jak přehrát AVI soubory nebo jiné formáty, je převést je v programu Nero Vison na DVD. Tak si vytvářím hudební klipy do auta.

Odkaz ke komentáři

To není možný, že by mu to přehrávalo AVI, RNS 510 je úplně stejný jako Columbus. Takže musí taky převést AVI na DVD. Řešení by bylo přiřadit nějaký neoriginální multimediální přehrávač přes vstup do Columbuse. Ale vyjde to už na pár tisíc.

Odkaz ke komentáři

Presne tak,uz jsem ti to psal princi,musis pomoci nejakeho programu vytvorit z vice AVI dvd,a tam pak poustis jednotlive filmy jako kapitoly,ja pouzivam ConvertXtoDVD a funguje to bez chyb,az prijedete s Martinem do PHY,dam ti ten program a ukazu jak na to...

ahoj já používám tento program ale nedaří se mi ty videoklipy spojit v jeden film.Každou písničku musím přepnout zvlášť.Nevíš kde to nastavit jestli to jde?Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

zdravim,

kedze netusim aku verziu columba a ani aku verziu map mam, oplati sa mi to nejako skusat upgradovat? napr stiahnut najnovsie verzie a skusit to upgradnut? alebo bez tych aktualnych verzii nebudem vedeit co vlastne stiahnut? ci musim najprv poriesit pristup do servisneho modu?

dakujem

Odkaz ke komentáři

Zdravim panove,

mam v aute columbuse (aspon doufam, ze jet o on)

acfotophpfoto2174124426.th.jpg acfotophpfoto2174124452.th.jpg

tak nejak zjistuju, ze mapy uz jsou davno neaktualni a misto toho, abych pouzival telefon, tak bych je rad updatnul, nasel jsem si neco na netu, coz hodim na CD, ale moje otazka je, je tu nejaky znamy postup, jak to udelat? Je moznost, se si tim pos*** spojeni s bluetooth s telefon, s multif. volantem, s maxidotem?

Proto moje hlavni otazka - je nejaka cesta, jak zazalohovat soucasny stav meho columbusu a kdyz neco pujde spatne, tak to obnovit do soucasneho?

Diky za info

Odkaz ke komentáři

Mapy vypaluj na DVD,nejlepe plusko Verbatim tou nejpomalejsi rychlosti,az to vlozis do columba,zepta se te jestli chces mapu pouzit,nebo ulozit,kdyz das ulozit,vymaze starou a novou da na hdd,trva to cca 30minut.Pokud chces prehled jak to nacita,az potvrdis ulozeni,zmackni eject a ono se zepta zda chces ukladani prerusit,nic nedelej a uvidis dole bilou caru,jak pomalu probiha kopirovani.

Odkaz ke komentáři

Mapy vypaluj na DVD,nejlepe plusko Verbatim tou nejpomalejsi rychlosti,az to vlozis do columba,zepta se te jestli chces mapu pouzit,nebo ulozit,kdyz das ulozit,vymaze starou a novou da na hdd,trva to cca 30minut.Pokud chces prehled jak to nacita,az potvrdis ulozeni,zmackni eject a ono se zepta zda chces ukladani prerusit,nic nedelej a uvidis dole bilou caru,jak pomalu probiha kopirovani.

Diky za kompletni navod ;) s tim prubehem parada, tak snad uspeju, jen co koupim spravne DVD.

Odkaz ke komentáři

To není možný, že by mu to přehrávalo AVI, RNS 510 je úplně stejný jako Columbus. Takže musí taky převést AVI na DVD. Řešení by bylo přiřadit nějaký neoriginální multimediální přehrávač přes vstup do Columbuse. Ale vyjde to už na pár tisíc.

Nevim jestli je to nejaka novinka, ale taky jsem na internetu videl Columbuse s digitalnim tunerem a s podporou AVI filmu... Dokonce i bez DAB umi prehravat AVI, asi nejaky upgrade.

Odkaz ke komentáři

Záleží odkud jsi, ale kdybys to chtěl jen vyzkoušet bez stahování a pálení, určitě se tu najdou lidi, kteří mapy mají a když dorazíš, jistě zapůjčí k instalaci.

Cau, diky, jsem z Brna, ale dneska koupim asi DVD, mapy uz mam, tak to jen hodim na DVD a odpoledne zkusim, jestli se zadari. ;)

Odkaz ke komentáři

Nevim jestli je to nejaka novinka, ale taky jsem na internetu videl Columbuse s digitalnim tunerem a s podporou AVI filmu... Dokonce i bez DAB umi prehravat AVI, asi nejaky upgrade.

Ten tuner skutecne existuje a fakt prehrava AVI a ma komplet ovladani pres Columba.

http://www.car-multimedia.cz/cs/dvb-t-tv-multimedialni-sety-pro-vozy-skoda/138-skoda-rns-510-hd-dvb-t-tv-set.html

http://www.kufatec.de/shop/de/Volkswagen/Golf-4-1J/Ampire-DVBT400-3G-IMA-Multimedia-Adapter-mit-Steuerung

Ahoj Lada

Odkaz ke komentáři

tak nerad jsem nositelem spatnych zprav, zvlast kdyz se jedna o me auto, ale uz se stalo, tak jsem si koupit dvd+r verbatim, vypalil nejpomalejsi rychlosti, dal do auta, dal do mechaniky, dal ulozit, pro prehled eject a zatim vse OK viz prvni foto:

20130320170512.th.jpg

bohuzel po cca 10ti minutach DVD samo vyjelo, zacalo svitit 'vlozte navigacni DVD', to jsem bohuzel nestihl nafotit, rikam si asi to bude okej, tak vlozim dvd, chvili cekam a najednou to hlasi 'chyba cd/dvd, zkontrolujte cd/dvd' viz dalsi foto:

20130320171933.th.jpg

nema nekdo nejake napady? muzu si to klidne vypalit znovu, ale neverim, ze to bude jine. Ted jsem bohuzel bez navigace, protoze tlacitka NAV i MAPA funguji, ale bohuzel nad nimi je proste aktivni 'popup' okynko 'vlozte navigacni DVD'.

Diky za info.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...