cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 je jedno kdo na to přišel,ale nebyl to nápad ani jednoho,ani můj.Kluci z VDO už to znají taky docela dávno a řešit čí to je nebo není je jedno.Taktéž Chorvati a Rusi to mají dávno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Mě to nikdo neporadi, já na to přišel sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 ono input je vstup a output je výstup,nic složitého,my muzikanti to ovládáme.Pokud si na to přišel sám,klobouk dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 No jasně input, output...jen, že to má i hf jednotka, ale přes tu to neleze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 říkám,pokud je to opravdu z tvojí hlavy tak dobrý,pokud se chlubíš cizím peří,tak :) :) Jinak jsem ti psal SZ s dotazem,mohl jsi alespoń odpovedět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Já rozhodně takový nejsem a nechlubil bych se. Jen mě štve, když někde něco najdu. Kvakimu jsem to řekl když byl u mě a ještě jsem mu nakreslil schéma a řekl, že doufám, že když mu řeknu tohle zapojení tak, že to nikde nedá dál. A on to všechno odkýval. Jo a zase jsem narazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 narazil-nenarazil.Tohle fórum běží "X"let už.Považuji se za jednoho ze starších a vždycky se tady pomáhalo,říkalo co a jak.Dnes??? jsou sice věci,které se neříkají,ale to spíše proto,že neznalí by udělai více chyb jako užitku,jinak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Já jsem na to taky sám skoro přišel :) Jen jsem myslel, že to půjde nejdřív do HF. Ferda mi řekl, že má jít nejdřív do navi. Asi bych to nakonec vyřešil, ale je fakt, že Ferda už to věděl mnohem dřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 jj,na koumání to chce čas,bohužel jej nemám.Kdysi,jak čas byl,jsem tady dělal různé harakiri :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 jestli pak přijde na to,co má tahle navi v mém supu jiné,než asi 90% navi co máte v autech?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Jine tlacitko vpravo nahore - hlasove ovladani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 (upraveno) a je z Číny Upraveno Srpen 30, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Vypadá to, že jsem zatím asi jediný kdo má následující problém se softem 2664. Telefon se teď chová jinak než dřív. S manželky Nokií E66 vše funguje jako dřív. S mým HTC Touch Cruise to je následovně. (na softech 0904, 1024 a 1164 bylo vše OK) Na maxidotu se normálně načte tel. seznam, přijatá, nepřijatá a volaná čísla. Takže OK. Na navi se nezobrazí těch 6 tlačítek předvoleb a nahoře se objeví "žádný uživatel nepřipojen" Prijatá nepřijatá a volaná čísla vidím včetne jmen. Tel. seznam není k dispozici. Zkoušel jsem i reset jednotky HF zadáním stejného kódování. Stalo se vám to někomu taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 Mě přijde stejná jako má... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 (upraveno) Odpoledne otestuju a dam vedet (HTC Touch HD). Edit: nahodne prehravani presunuto do samostatneho tematka Upraveno Září 2, 2009 uživatelem P.T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Takze vcera otestovano, Columbus po upgrade FW, HTC Touch HD (Dutty R7 ROM), a vse funguje bez problemu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Takze vcera otestovano, Columbus po upgrade FW, HTC Touch HD (Dutty R7 ROM), a vse funguje bez problemu.. Chodi ti to nove hlasove ovladani Columbuse i na puvodni tlacitko hlas. ovladani GSMIII na volantu ? Mam take L&K (MR2010) s original Columbusem a hlas. ovladanim GSMIII, a s tim aktiv. tlacitkem na navigaci me u takoveho ovladani trochu pozbyva smysl, jen jsem rad, ze to umi vyuzit i mikrofon od GSMIII, o cemz pred casem "Ferda25" vedl diskuzi, ze to urcite nepujde, v cemz jsem mu oponoval, ze to je bez logiky a ze by to takto jiste chytraci od koncernu nevymysleli. A vida, nakonec to jde, takze ocekavam, ze obdobne to bude funkcni i s tim aktivacnim tlacitkem primo na volantu, ktere dnes na nasich autech (L&K) vyvola hlas. ovladani GSMIII. Bylo by to jiste trochu na hlavičku, když hlasové ovládání pro GSMIII bych spouštěl akt. tlačítkem přímo na volantu, a pro Columbus (vč. GSMIII - je to vidět na tom výše inzerovaném videu) bych musel šahat na jiné, někam na navigaci na středové konzoli. Jinak moje Laurinka dostala za posledních 14 dní pořádný záhul, při cestě po Balkáně jsme s ní dojeli až do Albánie, celkově najeto cca 5.000 km, celková spotřeba kolem 8.5 l/100 km, což mě docela pozitivně překvapilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 No mam sice novy FW, ale jeste nezapojeny mikrofon, takze nemuzu soudit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Když něco tvrdím tak si za tím stojím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Mam hlasove ovladanie, ale nefunguje mi pri slovensku. Max mozem povedat slovensko ale mesta uz nie. Napr. pri NL mi to funguje az po císlo domu. Neviete preco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Chce to mapy V5. Ne upravené BMW. Po zadání města se navi restartuje u upravených map BMW2009. Možná už to někdo umí opravit, ale ty co kolují jsou pro hlasové ovládání nepoužitelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 jo a V5 je zase stará.U těch BMW jsou i kusy nových dálnic,kdežto u V5 oproti V4 nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 A už někdo zkoušel ty BMW mapy upravit tak, aby chodily s hlasovým ovládáním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Aha, tak to je skoda, protoze ty BMW mapy jsou (pres nektere publikovane i nepublikovane chyby) docela dobre, dokonce jsem s nimi chytal hlavni trasy i v Albanii. Bez hlasoveho ovladani, tzn. standardnim postupem ale novem firmwaru potize nedelaji, ze ? Vyzkouseno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 Jediné na co jsem narazil u těch BMW map s novým softem pro hlasové ovládání je restart po zadání města hlasem. Jinak fungovaly, ale nijak rozsáhle jsem je na novém softu netestoval, protože jsem je přehrál verzí V5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Cim se po nahrani noveho FW vyvolava posledni navigacni pokyn, kdyz se v nove verzi toto tlacitko obsadi funkcí pro hlasovou aktivaci ? Teto funkce by byla docela skoda, casto jiz vyuzivam, kdyz preslechnu nejake blizici se varovani, a zrovna treba telefonuji, v aute hovorime, nebo treba hraje muzika, a nemam to zvukove spravne vyvazene... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Stisknutím pravého otočného ovladače v režimu MAP (možná i NAV). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Stisknutím pravého otočného ovladače v režimu MAP (možná i NAV). Echh, ani jsem nevedel, ze jde stisknout :) (myslel jsem, ze je jen na otaceni...) Nicmene to puvodni tlacitko umi rici posledni pokyn v jakkekoliv rezimu C.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 (upraveno) Někdy člověk omylem přijde na zajímavé funkce... Podle mě je jednoznačně převažují výhody nového softu. Upraveno Září 16, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kvaki Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Kvaki tohle nevymyslel a nesměl to nikomu prozradit...http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=61525 Ferda má pravdu ,já sem to akorát první vyzkoušel ferda je přes navi ... :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.