Jump to content

Pokec o COLUMBUSu

Recommended Posts

Tak s úpravou pro OII(MFvolant, MaxiDot) + TestModeActive vše funguje jak má.

Flashoval jsem z 2664 na 2684 a všechna nastavení, mapy i HDD komplet smazáno.

BTW: už se dělají navi s LED podsvícením displeje. Barvy mi přijdou živější, ale v přímém porovnání se zářivkovým podsvícením se zdá, že displej je méně jasný.

Edited by j0ska

Tak mam potvrzeno ze, s fw 2684 lze pouzit k attivaci hlas. ovladani (v Columbus) i tlacitko na MF volantu

- je jen treba aktivovat v C. a deaktivovat v UHV Premuium pomocí diagnostiky (kódování všech GSM III je dosud stejné - pokud není NAVI s hlasovým : 20121, pokud je hlasové tak 26121.

Navigace se kóduje x x x x x x x 81/83 x

Je to citace "janousmi", muze to nekdo se znalosti kodovani overit, vyzkouset ?

Co jsi kódoval na podvolantovce?

Já jsem jenom změnil 4. číslo zprava na jednotce telefonu z 0 na 6 a už mi funguje tlačítko na volantu pro aktivaci hlasového ovládání na navi.

Omicron: můžu nakódovat, ale asi to máš ke mě daleko

Edited by j0ska
  • 4 weeks later...

Ahojte, potreboval by som radu.. kupil som do OII 2004 MR 2005 radio columbus..vsetko funguje ako ma akurat mi nefunguje na volante okrem pridavania hlasitosti nic ine ..da sa to priposobit ?

Zdravim vsetkych a chcel by som poprosit o radu..Kupil som si do OII MR 2005 radio columbus a nefunguje mi na volante okrem ovladania hlasitosti nic ine ..napr. prepinanie pesniciek..da sa to prisposobit? Dakujem

Ja si taky myslim ze to umy kazda verze vzdy to prehraju a vse jde jak ma jednou jsem menil navi a nemohl jsem rozchodit hlasitost na volantu je pravda ze jsem vykuchal ty padla na razeni ale to by nemelo mit vliv nevim dodnes kde byla chyba uzmam zase vse jiny a funguje jak ma ted jsem dodelal automaticky parkovani je to lehci jak parkace udelat

Odkud mam to z vyvoje myslim ze neni jeste v provozu budou ho davat do Supa a Octavek po novym roce zjistim presne jak to budou oznacovat ja mam treba to hlasovy ovladani uz od leta kameru mam i v predu na parkace radary na Columbusu to je uz taky nejaky patek stary

No nevím,slyšel jsem,že je dokonce jiné řízení pokud je autoparkpilot,ale nevím.Jestli někdo ví jak to zprovoznit,dejte vedět-co je vše k tomu opravdu potřeba.

Jinak osobně to na superbu mám a na rovinu-kolikrát to člověk využije??Já osobně asi 5× za půl roku a to jen abych zamachroval.Kolikrát potřebuji rychle zaparkovat tak než to zmáčknu je pozdě a taky už párkrát mi to řeklo že bude parkovat a nic.

No tak na Octavce to musí být celkem frajeřina ještě jsem neslyšel, že by tam Autoparkpilot někdo měl dodělávanej.

Když tak dej někam na foru fotky .... Je fakt, že využitelnost toho asi moc velká není, ale žena by to na autě rozhodně uvítala i když parkuje celkem slušně ...