Pajaaa6608 Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 V jedne chvili jsem musel hodne slapat na brzdu pri vypnutem motoru, a najednou zacal cvakat brzdovy pedal v horni poloze. Vypada to ze neco cvaka v brzdovem valci u pedalu. Kdyz bezi motor tak to necvaka, ale padal zabira trochu nize nez pred tim. Auto brzdi. Nevite nekdo co se mohlo stat? Jedna se o moji O1 1.6 AVU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Posilovač možná , když říkáš ze jsi slapal při vypnutym motoru ,ale tezko rict Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Leden 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 no taky si rikam ze posilovac asi. Kdyz je zaply motor tak to necvaka. Ted jsem se dival na VAG jestli nahodou Brzdy a ABS nemaji nejake chybove kody a nic tam nebylo. O vikendu jdu menit spojku a to budu resit az pak. Kdyby nahodou nekoho napadlo na co se podivat kdyz to budu mit trochu rozebrane tak budu vdecny za jakekoliv rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Pak možná hlavni brzdovém válec ,brzdí to stejně jako předtím než to začalo? Nebo nekape tam brzdovka? Mel by bejt pod nadobkou Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Únor 21, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 Tak jsem po vymene spojky a najezdil jsem pres 1000km. Pripada mi ze auto brzi trochu mene. Subjektivne si myslim mozna 20% mene nez predtim nez to zaclo cvakat. To jestli nahodou nekape brzdovka z brzdoveho valce se jeste podivam. Jinak mi spis pripada ze to cvaka z posilovace. Jinak je divne ze kdyz na mokre ceste jedu 100km/h a dupnu poradne na brzdu tak to nemuzu dostat az na ABS. :unsure: A taky brzdovy pedal na nejakou prodlevu. Jakoby sel naprazdno cca 15mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.