Laetry Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Vynechme polemiku o tom, že auto je krásný v sérii atd... Mě se octa v sérii taky líbí, ale konkrétně palubka z TT je úplně jinej level. Viděl jsem na netu, že to lidi dávají do golfa I, II, II i IV, ale nikde žádné konkrétní info o tom, co je třeba upravovat atd. Neříkám, že bych do toho chtěl za každou cenu jít, ale pokud by to bylo víceméně plug and play nebo prostě by to tam šlo dostat s nějakými menšími úpravami, tak bych o tom asi dost silně přemýšlel. Budu rád za názory. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 16, 2017 Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 Celou přístrojovku nebo jen budíky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Celou palubní desku bych chtěl měnit. Hádám, že ovládání klimatroniku asi kompatibilní, takže asi jen horní díl. Viděl jsem na netu několik fotek kde to lidi montujou snad do všech generací golfa, ale nic moc konkrétního se člověk nedočte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.