Lumpik999 Odesláno Duben 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 No tak to nevím kámo. Díval jsem se na youtube a tam se dostávali k osvětlení v zrcátkách tak, že museli nejprve oddělat nějak složitě to zrcátko, potom nějak vevnitř oddělali takový kus a teprve pak se dostali k žárovce. Takže fakt nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
break006 Odesláno Duben 14, 2017 Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 Ja mam v jednom led ....ale svieti slabo....lebo co lepsie svietia tak su dlhsie a nevojdu sa tam......to rozobratie je naozaj za par sekúnd.....sklicko na max dohora a uz iba pekne rukov potiahnut a sklicko pekne zide dole...je tam iba nacvaknute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2017 No já to zkusím, ale nejprve se mrknu jaké tam mají ledky být a potom to zkusím, jenom mám strach, že to zrcátko rozbiju. Tak snad se to povede bez potíží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Tak dnes mi konečně došly ledkové panely do SPZ, jak je namontuju tak sem přihodím zase nějaké nové foto. DSC_0152 (1280x720).jpgDSC_0154 (1280x720).jpgDSC_0156 (720x1280).jpg mám ty stejne a jsou super [emoji106] uz rok používání a bez problému Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Máš recht, měl jsem tam prvně jenom ledky žárovky a odpory, sice to svítilo hodně, ale s tímto panelem se to nedá srovnat. Navíc mi prvotní ledky trochu problikávaly, ale panel je naprosto bez jakýchkoliv potíží. Ten panel je opravdu super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Máš recht, měl jsem tam prvně jenom ledky žárovky a odpory, sice to svítilo hodně, ale s tímto panelem se to nedá srovnat. Navíc mi prvotní ledky trochu problikávaly, ale panel je naprosto bez jakýchkoliv potíží. Ten panel je opravdu super. Kdysi jsem přemýšlel udělat z těch panelu i osvětlení nástupního prostoru ze spod tapecu vyřezat díru a dat tam ty panely někde na úroveň toho dveřní ho osvětlení a když otevřeš dveře tak světlo jak ve dne.. ale to bude az další etap Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Ve dveřích mám osvětlení s logem Škoda, je to luxusní a vypadá to skvěle, hlavně v noci se každý čučí, co to svítí na zemi vedle auta. Fakt super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Jo taky mi to už přišlo, jak jsi to napojil? Přemýšlel jsem sehnat starší lampičky a vzít z nich konektory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Ve dveřích mám osvětlení s logem Škoda, je to luxusní a vypadá to skvěle, hlavně v noci se každý čučí, co to svítí na zemi vedle auta. Fakt super. ty jsem chtěl taky ale nelíbí se mi to logo se zelenou barvou, chtěl jsem sehnat logo ve stylu novych log, ale nikde nic k sehnání Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Na aliexpressu mají tři druhy: https://www.aliexpress.com/1 https://www.aliexpress.com/2 https://www.aliexpress.com/3 Ale ono je to jedno, vypadají všechny dobře a nevím jak tobě, ale mně se docela líbí stary klasický. Možná je to tím, že jsem trochu straší a nemám moc rád změny. Starý znak ještě z dob totality je prostě TOP. :smich: Jo taky mi to už přišlo, jak jsi to napojil? Přemýšlel jsem sehnat starší lampičky a vzít z nich konektory Co máš na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Co mi přišlo tak na tom jsou konektory na zapojení na tu bezpaticovou žárovku, jak je na obrysovky atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Na aliexpressu mají tři druhy: https://www.aliexpress.com/1 https://www.aliexpress.com/2 https://www.aliexpress.com/3 Ale ono je to jedno, vypadají všechny dobře a nevím jak tobě, ale mně se docela líbí stary klasický. Možná je to tím, že jsem trochu straší a nemám moc rád změny. Starý znak ještě z dob totality je prostě TOP. :smich: Co máš na mysli? přesně tak líbí se mi ten totalitní znak, ale je to věc názoru, každopádně ho nikde nemaj Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2017 Nějak mi občas při více zesíleném zvuku rezonuje reprák, ale vůbec netuším, zda je to reprák, nebo ten kryt na repráku. Nevím jestli založit nové téma, nebo jen jestli by náhodou někdo nevěděl a neporadil jak se toho rezonování zbavit. Neporadil by někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Aj mne 1 rezonuje vo vyssich hlasitostiach, mozno membrana na repraku odlepena ak je to origo nemyslim ze boli neviem ake kvalitne, kazdopadne zhod tapacir a tak pocuvaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Nenene, je to 100% rezonování na krytce repráku (té kovové síťce). Repráky jsou super. Jenom nevím, čím to "utěsnit". Jakmile rukou zatlačím na ten kryt repráku, je chviličku klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 A to ktorý reprak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Pravá strana přední a dělá to ten výše umístěný, pod kličkou na otevírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Zkusil bych třeba neutrální silikon kolem toho repracku Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Aha ty mas aj sound system,.. Si ma inspiroval a kukol som na moj a zistil som ze to rezonuju odlozene veci v tapacirovej priehradke :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 No vytáhnul jsem všechny věci z přihrádek, ale dělá to. Je to jen u některých písniček, kde je více basů. Ale asi zkusím ten neutrální silicon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Mě něco taky rezonuje, ale když jedu přes díry, ne hudbou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Duben 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 No je to docela otravné, roba to neslyší, ale ona nemá ani hudební sluch a je jako poleno, ale mně to rozčiluje. Když jsem měl v oknech deflektory, tak mi to nevadilo,a le co jsem je sundal, tak je to na nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilaZ Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Ahoj, mám dotaz jestli máš už nějaké ledky v blinkrech? Popř. jaká tam je patice? Jinak pěkný úpravy :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Květen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Přehled všech žárovek na Octavia II Facelift najdeš tady!!!!!!Octavia_II_prehled_zarovek.pdf A do blinkrů jsem zatím Ledky nedával, ještě o tom pouvažuji. Nyní mám objednané žárovky do dálkových světel a uvidím, jaké budou, potom je sem hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MilaZ Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Jo super. Ty dálkový mě taky napadly a i jsem viděl video na YT tak jsem zvědavej na postřehy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 na YT som ich tiez videl a dobre to bolo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Dnes mi došla z Aliexpressu hrníčková rozdvojka s nabíjením a zároveň s měřičem napětí. Je suprový a vřele jej doporučuji, Navíc má vypínač na jednotlivé zásuvky a perfektně padne do Octavie II do toho žlábku. Suprová věcička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Generic Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Jak je to do té rozdvojky zapojené? Zatím to vypadá jen jako když propojíš zapalovač s hrníčkem a stále máš jen jednu zapalovačovou zdířku a k tomu dvě USB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Květen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2017 Nene, je to tak, že mám v "hrníčku" již zapojenou kameru. Takže z jedné uděláš dvě. Ten hrnek je fakt super. Kameru mám v zásuvce neustále a jenom když nasednu do auta, tak zmáčknu tlačítko a kamera jede. Hrnek nechávám zapnutý neustále, jen kameru vypínám tlačítkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumpik999 Odesláno Červen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Tak jsem si koupil diagnostiku na tu mojí Laurinku a pánové, vřele doporučuji všem. Je totálně plně v češtině a dokáže strašlivě moc věcí. Dá se nejen upravovat skoro vše, ale jde i tuning (do toho jsem se ale nepouštěl) a spoustu dalších věcí. Dokonce i kódování, ale do toho jsem se taky raději nepouštěl. Za cenu necelých 750,- Kč je to opravdu věc k nezaplacení. Jako první jsem si nouzově pročistil DPF filtr a taky jsem si hned jako první zkontroloval vstřiky. Prostě je to úžasná věcička, doporučuji všem!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.