RappiN Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Ahoj, prosím o radu. Mám O2 před FL a vůbec mi nefunguje signalizace zapnutí bezpečnostních pásů. Kontrolka nesvítí ani při vypnutém motoru a otočeném klíčku v zapalování do polohy 1. Když nastartuju a rozjedu se a nejsem připoutaný, tak mi nebliká nic na palubovce a ani nic necinká. Kontroloval jsem pod sedačkou zapojení kabelů a vše je zapojeno správně. Nevíte náhodou co s tím? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 Asi to nekdo vypnul pres diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Ja to mam tiež vypnuté A vôbec mi to teda nechýba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RappiN Odesláno Březen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Zkusím tu diagnostiku... díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Jenom poznámka - když to STK zjistí, co bude? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Březen 20, 2017 Sdílet Odesláno Březen 20, 2017 Nepočul som že by to niekto kontroloval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warofeedo Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Jen dodám...kdyby to nebyla vypnutá diagnostika ještě doporučím kontrolu, zda není odpojen konektor signalizace pásu pod sedadlem řidiče :) Řeším přesně opačný problém... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RappiN Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Tak v diagnostice to vypnuté bylo. Po zapnutí v diagnostice ale pořád svítí nezapnutý pás i přes to, že je zapnutý. Pod sedačkou je konektor také zapnutý... tak to vypadá, že to někomu přestalo fungovat, tak to vypl v diag... No tak holt asi do servisu :-( ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 důvod? Vyndat sedačku, rozloupnout pás, napružit a zacvaknout/slepit zpátky, pracě na 30 minut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RappiN Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 důvod? Vyndat sedačku, rozloupnout pás, napružit a zacvaknout/slepit zpátky, pracě na 30 minut Důvod je, že vůbec nevím, o čem mluvíš? Jediné, co jsem pochopil bylo vyndat sedačku, ale zbytek vůbec nevím, co znamená.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Celé kouzlo je v tom, že v zámku pásu je spínač, ten se rozepne po vložení pásu, tenhle spínač se po čase unaví. Takže se dá rozloupnout plastový obal zámku, napružit ten jazýček a zase to slepit, pokud nemáš loketku, tak to půjde i bez vyndání sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RappiN Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 Tomuhle už rozumím... díky za radu. Loketku mám... jakmile bude trochu času, kouknu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 25, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2017 V servise neopraví, vyměnili by to jako díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
THORIN Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Ahoj, nemáte někdo schéma zapojení kontroly pásu řidiče pro OC II před FL. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.