Jump to content

KLÍČENKY OCTAVIACLUBU

Recommended Posts

• 1 year later...

Ja by som sa prihovoril o verziu šnúriek na kľúče, ktoré nebudú mať tú ťažkú zacvakávaciu vec. Proste len samotnú šnúrku ukončenú buď malou karabínkou, alebo očkom na prevlečenie. Spravím foto a dám ho sem B)

Taky bych byl pro trochu zmenu. Za mně by stačila by jen ta plastová karabinka.post-4225-0-99437900-1317156039_thumb.jpg

Edited by Mirouch76

ja neznam nikoho kdo by nosil mobil na snurce snad :D

chlapci, rozhodujici je cena, pak vam tady udelam neco co chce deset lidi, bude to stat 120 a zase mi to bude lezet doma jako tedko... :(

Máš pravdu co se libí mě nelibí se tobě a co se libí tobě nelíbí se tamtomu. Je to těžký zavděčit se všem. Nahodil bych několik návrhů a nechal hlasovat. ;)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím,  rádio Symphony, najednou začalo zlobit. Po zapnutí hraje jen pár vteřin nahlas, poté se pomalu ztišuje. Vše svítí, stanice jdou přepínat, jen nehraje. Nevíte někdo náhodou čím by to mohlo být?(nějaký napájecí kondenzátor?) Díky za rady.
    • Ahoj Chlapy, řeším rovody na Octavii které tam dát. Bosch, SKF či Dayco a u nej je ještě High Tenacity. Nevíte co to je., Díky za IFo
    • O jaké nové rádio se jedná ? Jestli je potřeba máš zapojen phantom ?
  • Create New...