Přejít na obsah

Záběr spojky 75kw

Doporučené příspěvky

Mám ještě dotaz, na naší octě zabírá spojka strašně nahoře. Prý to nejde seštelovat, že by se to mělo dělat samo. Nevíte čím to může být?

Dělá to delší dobu, myslím že od té doby co se v tom někdo rýpal v servise ( myslím že to byly zásahy jen do elektroniky, nejsem si ale jistý na 100%). Co jsem jezdil v 1.9 TDI tak to je rozdíl jako prase. Jel v tom jeden známý který jezdí dost a ten než si zvykl tak mu to nejednou zdechlo... ( mě to poprvé dělalo problém taky).

Má to najeto cca 75000km, rv 01 75kw

Odkaz ke komentáři

Mám to samé auto jako ty včetně roku výroby.Když jsem ho koupil mělo 96000km.Taky se mi zdálo že spojka zabírá hrozně nahoře.Auto jezdilo hodně po městě.Říkal jsem si že mě čeká brzká výměna.Teď mám auto 3roky a spojka stále ta samá(156000km).Směrodatné je jestli neprokluzuje.Zkus jet rychlostí cca 85km/h na 5tku,vymáčkni spojku a podrž plyn na cca 3500ot/min pak spojku PRUDCE pusť.Pokud otačky ihned padnou tak je to v pohodě a spojka ještě drží,pokud motor bude chvíli držet v otáčkách tak je před skonem.Zabírání nahoře je nepohodlné,nic s tím ale dělat nejde a je třeba si zvyknout nebo předčasně lamelu a přitlačák vyměnit.Elekronika na to nemá vliv,je to mechanickohydraulická záležitost. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...
  • o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

měli jsem ten sami problém auto jsme dali na reklamaci vyměnili celou spojku a vypínací ložisko a od té doby spojka zabírá normálně auto dostalo ještě úpravu řídící jednotky od cimbu autosport aby se odstranila zpožděná reakce na plyn auto jezdí bezvadně. octavia I 2010 1.6 MPI 75KW

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 8 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...