David_CH Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Ahojte Můžete mi pomoct s mojí Octou ? Ztratil se výkon, při rozjezdech má tendeci chcípat (při prudším sešlápnutí plynu). Starty v pohodě - sem tam drží delší dobu zvýšené otáčky po startu i 13 km. Celkově má i větší vibrace na volnoběh a dlouho ji trvá než se zahřeje. (termostat, komplet spojka + rozvody už jsou hotové) Voda ani olej se neztrácí - pod víčkem není emulze. Auto má i větší spotřebu.. ikdyž je motor zahřátý. Diagnostika neukázala žádné chyby - DPF v pohodě. 2010 - 170 000 tkm. Prosím o radu ať neměním zbytečně díly, které se neprojevují těmito příznaky. Díky Dejw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Mě příjde, že odpověd EGR je odpověd na skoro všechny problémy týkající se tohoto motoru.. :wacko: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Březen 30, 2017 Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 A bohužel to tak i často je a když ne EGR tak Siemens vstřiky, popř. váha vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David_CH Odesláno Březen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Diky za radu, vicemene se potvrdilo co jsem si myslel. Zacnu vycistenim Egr. Pokud neustane pujdu dal diky za radu. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.