Termiks Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Tak sem se taky rozhod pro přestavbu, koupil sem výše zmiňované díly, akorát stírátko sem koupil určené pro Roomstera, je o 10mm delší. Ale bohužel mi drhne ramínko u středu o sklo :( Má moc silnej přítlak. Stalo se to někomu? Co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Tak sem se taky rozhod pro přestavbu, koupil sem výše zmiňované díly, akorát stírátko sem koupil určené pro Roomstera, je o 10mm delší. Ale bohužel mi drhne ramínko u středu o sklo :( Má moc silnej přítlak. Stalo se to někomu? Co s tím? Ahoj takže stírátko z roomstera tam nejde??Potřebuju vyměnit a to z pola se špatně schání tak jsem uvažoval o tom z roomstera.Ted by měl mít 335mm a roomster má 340mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 8, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2016 Zdravim jak je to se steracem z o2 combi na o1 combi? Pasuje a jak tam funguje? Nevite? Diky (ze bych sehnal na vrakaci :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.