Guest tomxass Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Pozorujem problem so spolujazdcovym el. oknom. Nastavil som mu zaciatocnu polohu podla manualu. Dam ho uplne dole na automatiku - pekne to funguje. Ale ked ho chcem vytiahnut hore na automatiku - ci zo soferovych alebo spolujazdcovych dveri, vyjde hore asi 8-10 cm a zastavi sa a ide ihned celkom dole. Na druhy pokus ho uz automatika vytiahne (ale aj to len kazdy druhy krat). Inak ked ho aj na druhy krat stiahne dole tak uz nefunguje automaticke dotahovanie a musim rucne drzat tlacitko kym nevyjde hore. Som z toho zufaly, dakujem za kazdu radu vopred. Diagnostika neukazala nic a na aute nebolo nic menene co sa okien tyka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danno Odesláno Duben 11, 2017 Sdílet Odesláno Duben 11, 2017 tiez mam podobny problem...akonahle zacne byt teplo tak sa zle zatvara spolujazdcove okno...niekedy musim len tukat aby som ho zavrel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrka Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 Mám ten samý problém jako tomxass...nikdo neví kde je problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 6, 2017 Sdílet Odesláno Květen 6, 2017 bohužel většonou je vada v samotném motorku stahování, pomáhá motorek vyměnit za starší provedení z MR04-08, RJ na něm nechat tu původní z auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gkovac Odesláno Červen 1, 2019 Sdílet Odesláno Červen 1, 2019 Ahoj, ja mám zas taky problém, okno spolujazdca sa pri vytahovani sťahuje dole, pru stahovani zas vyťahuje nahor. Čiže opačne funguje sťahovanie okna. Uz mam vymenený motor aj RJ zhodny kod RJ ako original. Ale takisto to funguje opačne. Problem je aj v tom ze komfortka pri zavreti auta, alarm..., nevytahuje okno ale sťahuje, takže problém, auto mam otvorene takpovediac dokorán 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Červen 2, 2019 Sdílet Odesláno Červen 2, 2019 @Gkovac "Ahoj, mohlo by to být otočený motorkem (pravý motorek na levých dveřích apod.). Ideálně otočit polarytu statoru, má 2 šroubky, takže ten jeden povytáhnout a otočit o 180°..." // Případně mrkni sem do diskuse Stahování zadního okénka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates.87 Odesláno Únor 10, 2022 Sdílet Odesláno Únor 10, 2022 Dnes jsem si chtěl otevřít okna a ejhle nic,ani jedno nejde+neustále svití tlačítko a nereaguje (vyp/zap)na zadní proti otevření.hadám že bude zlomená kabeláž ve dveřích v husím krků.Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.