1lukino Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je rozdíl mezi Sunset a Sunsafe Glass (nebo je to to samé)? Co se mi podařilo najít je, že rozdíl by mohl být v tom, že Sunset jsou skla jen zatmavená a Sunsafe jsou bezpečnostní vrstvená (lepená) s pokovenou fólií uprostřed. Na některém fóru bylo, že sklo Sunsafe má na oknech označení LAMINATED, a že každá L&K je má standartně ve výbavě. Já mám L&K, na oknech označení LAMINATED taky, ale ve výbavě mám napsáno Sunset. Tak mě jen zajímalo, jestli ty názvy jsou to samé, nebo jsou to dva rozdílné druhy skel. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 15, 2017 Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 sunset jsou zadní zatmavená skla a sunsafe glass jsou skla s hliníkovou fólií od FL u LaK jako standart 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1lukino Odesláno Duben 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2017 Děkuji za odpověď. Já mám po FL a mám L&K a ve výbavě mám psané jen Sunset. To se pak to Sunsafe Glass, když je to jako standart do výbavy nepíše? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 16, 2017 Sdílet Odesláno Duben 16, 2017 mělo by to být ve výbavě, záleží, kde si rozkódovával...mohly být špatně popisky PR čísla: sunsafe 4KV 4KR sunset 4KF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1lukino Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 tak já nemám žádné z těchto označení v serv.kn. Ale označení laminated (což by asi mělo znamenat skla Sunsafe) mám na všech oknech kromě zadního. A zase že to má Sunset mi řekli ve Škodovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 sunset je zatmavení všech zadních skel a nebylo kombinovatelné se sunsafe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 tak já nemám žádné z těchto označení v serv.kn. Ale označení laminated (což by asi mělo znamenat skla Sunsafe) mám na všech oknech kromě zadního. A zase že to má Sunset mi řekli ve Škodovce. V servisní knížce na štítku PR kódů ovšem není uvedena kompletní výbava vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1lukino Odesláno Duben 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 díky za vytrvalost Rolbař. Pawouk01 - to jsem netušil, myslel jsem, že bych tam měl vyčíst vše. Když to shrnu, tak mám: - L&K, po FL, r.v.12/2010, na sklech značení laminated - tak by skla měla být Sunsafe Glass (už v standartu) - ve Škodovce při koupi řekli Sunset - a společně se to nedělalo Ale neva, tak pořád vím víc, než jsem věděl před dotazem (i když ne o svých oknech) :D Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 17, 2017 Sdílet Odesláno Duben 17, 2017 Snad pomůže Cislovani nasledujici:Predni okno - 43R-008594, laminatedPredni dvere - 43R-000025, laminatedZadni dvere - 43R-000025, laminatedKufr bocni - 43R-000162, laminatedZadni okno - 43R-001584, neni laminated 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1lukino Odesláno Duben 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 ka_r_los - přesně takhle to mám, jen zadní okno je s trojkou na konci (43R-001583, a taky neni laminated). A znamená to tedy, že mám Sunsafe Glass? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 18, 2017 Sdílet Odesláno Duben 18, 2017 Ano, tohle jsou sunsafe, tedy podle diskuze na SH :) Sám bych do budoucna chtěl vyměnit aspoň boční a čelní sklo na Sunsafe, dozadu lupnu folie, ale ten předek se jinak odizolovat nedá :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.