Nesqiuck Odesláno Duben 23, 2017 Sdílet Odesláno Duben 23, 2017 Čauky,mam tokovy problemek,mam oktu 1,6 74kw a stalo se mi ze jsem mel dlouho nastartovano na volnobeh a neco mi tam zasmrdelo,jako ze se neco pali,vyndal jsem svicky a jedna byla uplne ko,tak jsem dal nove i s kabelama,ale neustale kdyz startuji studeny motor,neudrzi mi to otacky a neustale to chcipa,tak to musim plynem regulovat,ale i tak mi houpou otacky a nejdou udrzet,kdyz se to ohreje startuje na prvni skrtnuti a jede v pohode,jen otacky i pri ohratem motoru jsou na 1200 a nejdou dolu..nejaky napad cim by to mohlo byt?Skrtici klapka cistena a nepomohlo to...nejaky napad?Zkousel jsem tu neco najit,ale nikde nic podobneho...budu rad za kazdy napad dik N. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 Jak dlouho to jelo na volnobeh, ze by to s tim melo mit spojitost? :) Co diag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 Možno je třeba i provést základní nastavení škrtící klapky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 Btw kolik to ma najeto? A klapka je puvodni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herkules32 Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 najskôr by som sa asi zameral na diagnostiku a od tej sa odrazil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 27, 2017 Sdílet Odesláno Duben 27, 2017 dát klapku do základního nastavení a prověřit čidlo teploty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.