Daniel20 Odesláno Květen 2, 2017 Sdílet Odesláno Květen 2, 2017 Zítra se pokusím namontovat toto, zajímalo by mě jakým směrem to tam mám dát, jakože třeba ten horní, menší průměr podle obrázku aby byl směrem ke kolu? A na jaký moment se to utahuje? Našel jsem 45 + 90° je to ono? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Tak to vypadá, že se tam musí odpojit brzdová trubka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=33014 :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Tak to vypadá, že se tam musí odpojit brzdová trubka. Nemusí, jde to i bez rozpojení brzdového okruhu. Témat o výměně je tu dost včetně návodů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 nie je vobec potrebne odpajat brzdovu trubku, ide to aj bez toho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 To bych ale musel sundat třmen ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 No nakonec se do toho radši sám pouštět nebudu a přenechám to mechanikovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2017 Tak ten to prý dělat nebude, takže se do toho vrhnu sám. Můžete mi říct, jak to udělat bez toho odpojení? Jestli stačí sundat ten držák do karoserie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červenec 24, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2017 dělal sem to nedávno na svým na jedný straně se mi trubka podařila sundat ale nedostal sem ven šroub neb se opřel o nádrž takže sem si do kastle omaloval pozici držáku,povolil ty 4 šrouby a sundal držák na druhý straně trubka dolu nešla a když sem viděl jak to šponuje brzdovou hadici když sem se to snažil dostat do pozice kde bych ten silent v pohodě vyměnil tak sem radši opět omaloval pozici držáku,odpojil táhlo nivelace xenonů a držák povolil dolu nešel neb je na něm držák tý brzdový hadice pak už sem držák namodeloval tak aby nepřekážel a silent vyměnil je důležitý ty držáky trefit na tu samou pozici co byly aby se ti nesjížděli gumy dával sem plný silenty z fábie RS průměr 72mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.