Roxor Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Zdravím chlapi, prosím o radu - za studena motor (najeto 109t) chytá krásně, jakmile je ale zahřátý, je to jako sázka do loterie, někdy ano, někdy ne. Chytne tak na 5-6 pokus a to musím startér nechat chvíli točit, jakoby to bylo přechlastané, nebo co. Stalo se, že mi to chcíplo na křižovatce (moje chyba) a problém, nebo zastavím, po cca 15-20min chci nastartovat a zase problém :-( Z toho to zkouším u baráku několikrát po sobě hned po příjezdu i po chvíli a startuje jako nové. Opravdu nevím na čem to záleží, nevíte čím ta "náladovost" při startování může být ? Předem díky za případné rady či tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sandál Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Chtělo by to si nechat udělat ve značkovým servisu diagnostiku.Podle mě má teplý motor moc paliva a tak zvaně se uleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NutFlush Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 (upraveno) Tak to asi bude prokapávat vstřikovač paliva a proto se teplý motor "uchastá"Mrkni na vlákno o špatných teplých startech Že vstřikovač prokapává na diag. nepoznají, musí se vyndat lišta se vsřikovači Asi bych vyměnil i teplotní čídlo motoru, ale na to přijde mechanik na diag jestli je čidlo špatné nebo ne. Hlavně se nenech odbít mechanikem a nech si zkontrolovat ty vstřikovače. Jestli ti bude tvrdit, že vstříkovačema to určitě nebude aniž by se na ně podíval, tak hledej jiného mechanika, který ti na vstřiky koukne a nejlépe i ukáže Mohl bys dopadnout jako já a zadělat si na nové sání ..... Odkud jsi, že by ti třeba někdo poradil mechanika ? Upraveno Květen 13, 2017 uživatelem NutFlush 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roxor Odesláno Květen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Chlapi díky. Jsem z Jižní Moravy - Břeclav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roxor Odesláno Únor 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2019 Tak dva roky to startování celkem šlo, občas problém s teplým startem, ale vždy stačilo nechat motor schládnout, nedávno auto nechytlo za studena vůbec, v servisu nic nezjistili, vstřiky, svíčky, tlak paliva, snímač na klice, teplotní čidlo, vše o.k., borec nakonec zkusil do sání stříknout hořlavinu (nějaký čistič na brzdy) a motor krásně naskočil, dál už běžel jako hodinky. Nenapadá vás čím to sakra může být ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.