Návštěvník Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Suhlasim s 15 degren, okamzite do servisu a vymena komplet motora :D mne to zerie na 1,9 len 30 pri rozjazde Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Ty si vylezl z pískoviště nebo jen posthunter? Ta Verva má svoje pro i proti, což potvrzují nekonečné debaty o ní :) Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Moje moč má blahodárně účinky na délku tvého života. Kamarád mi na to udělal studii (a ten se nikdy nemýlí). Jako bonusový vedlejší efekt, při pravidelném užíváni se budeš cítit šťastnější... chceš litr za litr ? Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 (upraveno) Beru, sem s ní, litr tvojí za litr mojí :D Nebejt Vervy, olejů, filtrů atd. tak není o čem nesmyslně a donekonečna žvatlat, a teď k tomu přibyly i tvoje chcanky, to už je pořádná pecka :D btw Verva ještě existuje, nebo už je jenom její lepší odvar Efekta či jak se to jmenuje? Upraveno Květen 18, 2017 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
Bosmen Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Beru, sem s ní, litr tvojí za litr mojí :D Nebejt Vervy, olejů, filtrů atd. tak není o čem nesmyslně a donekonečna žvatlat, a teď k tomu přibyly i tvoje chcanky, to už je pořádná pecka :D btw Verva ještě existuje, nebo už je jenom její lepší odvar Efekta či jak se to jmenuje? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak to bylo dobrý teď šuldo. Napsal bych mu to stejně možná ještě ostřeji. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 22, 2017 Sdílet Odesláno Květen 22, 2017 No, problém vyřešen, zamykám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky