Ciza Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Tak panove, v pohode, stavil sem se pred chvilkou za kamosem a prehodili sme pruziny, kdyby to nekdo potreboval, daji se prehodit i bez stahovaku, udelali sme to tak ze sme zvedli auto, vzali tramek cca 160m podepreli dole rameno, vysroubovali sroub co je drzi u naboje a pak sli zvedakem navrch a vytahli pruzinu, pohoda. Z5 stejnej postup opacne. Pohoda a dalo se to bez problemu. Geoska vzadu neni potreba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 tramek 160m to je safra tramek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 :lool: jj to by fakt byl, samo preklep zeeee proste kolem metru a neco ze hlavne ze mam vymeneno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Zdravím. Rozhodl jsem se snížit auto o -30mm , ale nevím které koupit pružiny. CHtěl jsem Eibach už skoro jsem je objednával, ale jak to tady čtu,že zadek klesne víc než předek tak nevím.Auto musí být do mírného klínu. Může te mi prosím poradit jaké pružiny máte a eventuelně poslat i foto o kolik to kleslo v reálu. Beru každou zkušenost a věřím, že vaše příspěvky uvítají i ostatní kluci z fóra dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 ak mas struny kupene presne na tvoju motorizaciu,nemoze ti nikdy klesnut zadok viacej ako predok,teda moze,ked kupis smejdy cinske,kopec ludi si mysli ze ked znizia auto rovnako predok aj zadok,ze zadok klesol viac,ale je to len opticky klam,pretoze predny blatnik je viacej vykrojeny ako zadny,tym padom sa zda ze predok je vyssie!! a tiez padaju zadky ked napriklad objednas struny z limuziny na kombika,z tazsej motorizacie na lahsiu,atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Maťo musím Ti oponovať.. presne to sa mi stalo a nekúpil som žiadnu čínu.. Eibach Prokitt -30mm a zadok klesol tých tých 30mm ale predok len 20mm.. a sú kúpené na liftback pre 1,9TDI, 2,0 TDI na zaťaženie prednej nápravy nad 1021kg.. u 1,9TDI je písané v TP na prednú nápravu myslím 1040kg.. a teraz mi povedz čím to je????? V tomto prípade som mal asi zobrať na 1,6 MPi ktoré sú do 1020kg na prednej náprave a možno by to bolo dobré... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 aky si mal original podvozok? nie nejaky na zhorsene podmienky? tak mozno urobili chybu v eibachu,stat sa moze ze ti nabalili zle pruziny,alebo sa ta este opytam podla coho si meral ze ti to kleslo len 2cm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) normálny podvozok, ani športový a ani zvýšený.. a meral som to len jednoducho koleso od lemu blatníka pred a po výmene.. samozrejme na rovnom povrchu a po výmene to malo pár km, nie hneď dole zo zdviháka.. foto prázdneho auta po znížení a posledná je s dvomi sudmi kofole v kufri.. je to podľa Teba OK??? Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 (upraveno) nie je to ok,toto som este nevidel,tak spat do krabice a reklamovat,podla mna mas zle navolene struny,s eibachom nemam take skusenosti,preto ich nikomu neponukam Upraveno Duben 12, 2011 uživatelem mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 (upraveno) Objednané boli určite dobre, čo poslali to je otázka... ale keď nad tým rozmýšalm, keby poslali na benzín tak ten predok mám ťažší tak by nemal byť hore, a zase keby boli na kombi (to ale tuším nemajú rozlíšené) tak by mal byť zadok na väčšiu váhu a zase by nemal byť o toľko nižšie.. tak som z toho zmätený.. Na reklamáciu je to moc komplikované, bolo to pred rokom z Čiech a vôbec nereagovali na moje maily.. ;) Do mesiaca snáď budú na aute H&R tak uvidím potom ako to bude vyzerať.. keď tak isto tak mám blbé auto... Upraveno Duben 12, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 a na krabici mas co? mohlo sa stat ze ti poslali na g5 struny,nie su totozne,aj ked rozmerovo pasuju,ale mohli aj vo vyrobe urobit chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 poobede odfotím krabicu a aj čo je na zadných pružinách.. momentálne mám na aute zadok originál pružiny a predok Eibach... to vyzerá dobre, len by to mohlo byť nižšie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 ok,ja inak vzdy kazdemu hovorim aby radsej volil predok o 10mm nizsie,presne kvoli tomu vyrezu blatnika,ked sa pozres aj na seriovy stav,tak opticky to vyzera ze mas predok vyssie,ale je to len opticka zrada,ale uz to nevyzera najlepsie,ja som to tiez riesil na mojej,mal som -35/-35 a som sa nasral a v tychto dnoch sa uz prehadzuje na stelovak a krasne si nastavim presne tolko kolko potrebujem :-) foter na o2 ide dole 50 a zadok 40 tento tyzden,ale samozrejme aj s tlmicmi,nie len struny,uz na seriu 4 cm su akurat, 5 je uz moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 tak jasné že štelovák by bol lepší, to možno budem riešiť keď budú tlmiče k.o... tu sú foto krabice a aj zadnej pružiny, neviem či z toho čísla na pružine niečo zistíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 aku mas vahu v TP na prednu napravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 1050 kg.. teda nad 1021 kg.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 no kamarade,ja uz viem kde je chyba :-) ty si si mal objednat E10-79-004-01-22!! a nie ako mas E10-79-004-02-22! takze chybu jednoznacne urobili vo firme kde si si to objednaval!! oni by mali pri objednavke kontrolovat aj vahy,super firma,ze pozdravujem,to si si kde objednaval ked smiem vediet?? a urcite to mali zle specifikovane aj na stranke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) ak budes objednavat H&R podla vahy,budes presne na hrane,cize ked objednas nad 1020kg,moze sa stat ze pojde zase predok vyssie,ak das do 1020kg,moze ist zase mooc dole a aby ti nestrelila struna,mas blbu motorizaciu,pri Eibachu je to na zataz 1050kg a na zataz 1100kg a ty mas presne tu druhu,a vidis 50kg a kolko narobi zleho Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 objednávané to bolo z tuning-centrum.cz ale tie žo píšeš Ty sú pre benzín 1,4 a 1,6.. :D tak to tam majú naopak napísané?? ak budes objednavat H&R podla vahy,budes presne na hrane,cize ked objednas nad 1020kg,moze sa stat ze pojde zase predok vyssie,ak das do 1020kg,moze ist zase mooc dole a aby ti nestrelila struna,mas blbu motorizaciu,pri Eibachu je to na zataz 1050kg a na zataz 1100kg a ty mas presne tu druhu,a vidis 50kg a kolko narobi zleho Aha.. tak ešte inak.. teda tam majú zle rozdelené motorizácie... H&R už mám doma a sú nad 1020kg.. tak som zvedavý ako to bude vyzerať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) maju to tam nie presne napisane: ta prva sada ktoru si si mal objednat tam mala mat napisane - limuzina 1.4/1.6,1.2/1.4/1.8/2.0TSI,1.6/1.9TDI a uvedena vaha 1050/1100 - toto je na tvoje auto no som zvedavy aj ja,tak to poriadne pomeraj aj pred aj po Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 no čo už... tak keby niekto chcel na 2,0TDI Eibach bude na predaj... pomerať to už moc nepomerám lebo teraz mám vpredu Eibach a vzadu origo a pôjde tam rovno H&R, nebudem ešte medzitým dávať dopredu origo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 treba to vzdy podla vahy na napravy objednavat,lebo potom su zbytocne okolo toho len problemy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 no len tam nemali uvedené váhy len motorizácie... tak som im veril... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 tak vidis,nie je predajca ako predajca,ja sa vzdy pred potvrdenim objednavky snazim zistit co najviac udajov o aute,tiez nie kazdy je ochotny,ale to uz je potom toho dotycneho problem co dostane :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Mato je vidět,že tomu rozumíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Mato je vidět,že tomu rozumíš. diky,tak snazim sa a ma to aj bavi,ale len VW a Skoda,je toho dost uz len pri tychto dvoch znackach a kazdy vyrobca udava ine parametre :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Souhlas tebou Mato kolikrát je to v těch eshopech tak blbě označený že se divím podle čeho se zákazníci orientujou. Ale nezapomínejte na to že dáváte kratší pružiny na origo tlumiče který na to nejsou konstruovaný tudíž se rychlejc opotřebovávají a je možný že auto klesá taky díky horšímu stavu tlumičů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 este dodam,ze max znizenie 4cm na seriovy tlmic,aj to uz je ze max na hrane :-) tlmic sa aj tak skorej znici :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Pre tých čo sa ešte rozhodujú aké pružiny tu je foto zadných -3cm H&R a Eibach.. Predné sú vinuté tak isto, rozdiel v dĺžke snáď odfotím keď ich budem meniť.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 momentálne mám na aute zadok originál pružiny a predok Eibach... to vyzerá dobre, len by to mohlo byť nižšie... :D Foto, please :P BTW: nejake rady pre 1,4 TSI? HR alebo Eibach? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.