pedroxxl Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Nazdar mám dotaz. Mám O2 facelift 1.9 TDi a chcel by som znížiť podvozok... Našiel som pružiny od Milotec, ktoré znížia podvozok o 30 mm... Má niekto s tým skúsenosť je to nejako badať na aute či? Mám gumy 225/55 R16 Možno cez leto prihodím vačšie kolá. A chcem sa spýtať či vôbec stačia pružiny vymeniť lebo jeden známy sa má pýtal, či netreba vymeniť aj tlmiče a na to som nevedel odpovedať :) Lebo ak sa to dá len s pružinami tak by som do toho išiel zdá sa mi vysoký ten môj kočiar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 (upraveno) Dulezity je si polozit otazku, proc to chces snizovat, jak s autem jezdis a co od toho ocekavas. Ja mam na svym snizeni 40/40 a jsem spokojeny, do toho mam tlumice s original dylkou. Rika se, ze do tech -40 mm se daji dat normalni tlumice, pak by si mel mit specialni s kratsi pistnici, ktery jsou ale drazsi a tam se vyplati koupit komplet cely pevny podvozek. Nekdo ti rekne, ze se auto na tech kratsich pruzinach divne houpe, ja zase rikam, ze se vlastnosti zlepsily oproti originalu. Jestli o tom nic nevis, tak pro tebe bude nejlepsi si s takovym autem sject, ktery ma kratsi pruziny, aby sis udelal obrazek sam, v tomhle se tezko radi. Moje rada: Jestli nemas zas tolik penez, aby si to narval do podvozku, a mas tlumice v poradku, tak vem ty pruziny. Jestli mas penez dost a chces investovat, tak komplet podvozek. Upraveno Březen 13, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 A čo si myslíš o tých pružinách od Milotecu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 o tech nemam vubec poneti... ja jezdim na pruzinach Weitec, spousta lidi ma treba Eibach, to jsou asi dve nejcastejsi znacky. Neco jako JOM a tak nebrat, kvalita je dost spatna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pedroxxl Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No lebo tie čo Milotech ponúka to sú Eibach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Možná bude lepší jít do pružin H&R -35 mm. Každopádně tam nech tlumiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Eibach mohu vřele doporučit je to špička taky je mám už objednaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Eibach ma trochu sklamal.. síce komfort v pohode, aj to lepšie sedí, ale neviem z akého dôvodu klesol predok len o 2cm miesto písaných 3cm.. a zadok klesol o 3cm tak ako mal takže to vyzerá z bočného pohľadu dosť od veci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 nemuze to bejt seriovejma tlumicema ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 No to neviem... keby to aspoň kleslo rovnako, alebo naopak.. ale takto je to trochu divné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 tak predek je tezsi tak tlumice budou mit asi vetsi odpor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 to je blbost olafe..ono predek je opticky niz i bez sportovnich pruzin a jak das sportovni, tak by mel predek jit niz proste..navic ty pruziny nejsou na jednu motorizaci,vetsinou ma 1.9tdi stejne jako treba 1.6mpi/fsi, takze u tdi by to melo klesnout nize..Lubo mel si koupit HRka. Ja uz jsem to tu nekde psal, ze i Storm si na ty eibachy stezoval a pak je prodal a vymenil za HR. Ja jsem s HR taky moc spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Michale ty o pruzinach ja o tlumicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 to je blbost olafe..ono predek je opticky niz i bez sportovnich pruzin sériový predok je vždy vyššie, OII vyzerá vždy ako naložená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Michale ty o pruzinach ja o tlumicich ve spojitosti se sportovnima pruzinama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 sériový predok je vždy vyššie, OII vyzerá vždy ako naložená to by me zajimalo podle ceho soudis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 sériový predok je vždy vyššie, OII vyzerá vždy ako naložená nemyslím.. meral som to a sériový je rovno... v rovnakej výške aj predok aj zadok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 pozriem z okna a vidím(hovorím o podvozku klasickom) rovnako aj octavia RS má predok vyššie - nepáči sa mi to, ale je to tak je tam rozdiel 0,5-1cm a nie som prvý ktorý to vraví aj z tohto tam vidím malý rozdiel, naživo je to viac vidieť, rozmýšľam či to nebude aj nabehanými kilometrami http://www.autowp.ru/pictures/skoda/octavi...combi_rs_14.jpg http://www.autowp.ru/pictures/skoda/octavi...octavia_112.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 vyzerá to tam tak nejako, ale na origo pružinách sa mi to nezdalo tak moc ako to mám teraz s Eibachmi... a keď som meral medzeru medzi kolesom a lemom blatníka tak origo podvozok bol vpredu aj vzadu 8cm a teraz mám 6cm vpredu a 5cm vzadu a ten centimeter je poznať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 wrcko ty fotky co jsi dal, jsou reklamni a vypada to tak, ze si s nema nekdo pohral, ptz ty octy jsou mnohem niz, nez serie. I to rso je nejake nizke jeste ted jsem si vsiml, ta stribrna navic stoji na nerovnem povrchu..ja kdyz kouknu na svoje fotky na seriovem podvozku, tak je to stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 no je to sice trochu mimo tema, ale nasich OII 2.0 tdi combi (rodinny auto, takze zadny pretezovani cca 90t km) kdyz stoji na rovine, tak to proste vypada, ze je ten zadek proklate nizko. a co teprve kdyz si do toho nekdo sedne... ale mozna to delaji ty hodne utopeny zadni kola v podbezich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 moje auto bylo vepredu a vzadu stejne vysoko, mozna spis predek niz...i ted po snizeni je predek niz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 o kolik vic vazi automat ? to by taky mohlo bejt par kg ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 40kg tusim, ale to rozhodne neudela to, aby byla zadni cast niz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 zadni ne ale predni s prehledem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 myslel jsem to tak, ze kdyby nebyl automat, tak urcite neni zadni cas niz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 žiaden flame kľud :o , uvidím kedy to sfotím (a či to je ešte stále tak ) a uvidíme btw. musí to niečo urobiť, stačí že dáš tých 40-50kg ku koncu kufra a hneď zadok sedí preto radia klásť veci za zadné sedadlá aby bol náprava rovnomerne zaťažená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 na OI je to vetsinou taky tak... pri snizeni pruzinama padne zadek niz nez predek (ale asi jen opticky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Dají se ty jednotlivé značky pružin (HR, Eibach,..) porovnat z hlediska tvrdosti, komfortnosti? Na léto půjdou 18", mám sériový podvozek, tak zvažuju jeho snížení. Nechci z toho žádnou žehličku, max. -35mm. Tlumiče bych chtěl zachovat. Jen bych nerad přespříliš namáhal části podvozku a taky z toho nechci udělat úplný kostitřas. Nemám v tom zatím moc přehled, tak uvítám každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 zdravim panove, tak si to tu ctu, a je to spis o vymene pruzin za snizeny, mam otazku, kdyz menim pruzinu origo za origo, je treba udelat geometrii?? Vcera pri couvnuti rana jako blazen ale pak pohoda, a dneska pri prejezdu slysim nejakej kovovej zvuk, tak zvednu auto a ejhle, prdla pruzina, no hold to ma uz nejakejch par km za sebou. Jo jeste jedna vec, vymenim to sam bez pripravku na stlaceni? nebo je treba stahovak pruziny?? Asi to bez heno neudelam co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.