princes Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 jj diky a kdyby bylo vadne nevis kolik to zhruba stoji??Nebo se to da nejak opravit?Dekuji moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Všude spamuješ a nemůžeš se kouknout do bazaru :)) neivm zda je to přesně ten typ co máš ty bo jsem se o to nikdy nezajímal ale mělo by stát 1200,- viz odkaz Čidlo náklonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 ono je jednodušší spamovat než hledat sedo :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 diky chlapaci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 1, 2012 Sdílet Odesláno Září 1, 2012 Čaute. chtěl bych poradit, táta má oktávku 2.0Fsi 07 a uvažuju že bych mu koupil zkrácené pružiny protože to auto je vysoké v originálu jak "koza" se chci zeptat jestli stačí pouze ty pružiny koupit a nic víc stačí snížit třeba o 3cm, myslím že auto bude vypadat uplně líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Ano stačí jde to např. eibach , HR atd značek je dost jen vyber něco kvalitního ať to funguje a příště hledej je tady toho napsáno o pružinách mraky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 CHIPMANN: Díky za radu :) No jak si to tu čtu tak nevím jestli do toho mám teda jít, ale vybral sem Eibach viz. odkaz tak snad to vyjde a bude to fungovat dobře ikdyž vím že prý rychleji odchází ty seriové tlumiče ale zase táta jezdí většinou o víkendu a najede ročně jen kolem 5000km :D Ještě se chci zeptat co pak až bude třeba potřeba udělat v budoucnu geometrii, jaké s tím máte zkušenosti? http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/podvozek/pruziny/sprotovni-pruziny-eibach-pro-kit-30mm-skoda-octavia-ii-1-2-tsi-dsg-1-6-tdi-dsg-1-9-tdi-2-0-fsi-2-0-tdi-1695.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Já na nich jezdím už nějaký pátek a vše ok neboj se toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Díky moc za zkušenost, hned jsem klidnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 neví někdo jestli jsou zadní originál pružiny nějak značené? smíchali si mi doma oboje zadní z O1 a O2 a nevím, který jsou který.. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 No určitě jsou ná nich barevné tečky ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Říjen 17, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2012 myslím, že jo..zitra na to kouknu co na nich je za tečky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 na 1,8tsi Eibach nebo HR? chci max těch -35mm, mám sériový podvozek a chci jen pružiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Uzivatel Chipmann ma Eibachy a dle jeho slov naprosta spokojenost. Ja se rozhodoval taky mezi nimi a HRkama a nakonec jsem koupil HR. Nekdo tvrdi ze HR jsou tvrde jinemu to vyhovuje. Vis jak 100 lidi 100 chuti. Kazdopadne si myslim ze z techto dvou znacek neudelas chybu s ani jednou a na seriove pruzinytlumice je tech 30 u Eibachu resp. 35mm u HR akorat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanrs Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Ja pojdem asi do eibach pruzin -30 a k tomu tlmice bilstein B6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 a co tyhle o VMAXXu? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/sportovni-pruziny-skoda-octavia-5/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hokejka Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Caute nemate niekto skusenost s opace otocenimy pruzinamy dnes som menil obycajne pruziny za sportove a auto mi vzadu vystrelilo o 1 cm vysie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vavra Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Zdravím všechny, nenašel jsem že by se to tu někde řešilo a myslím že toto téma sedí. Většinou řešíte snížení podvozku, ale já potřebuju opak. Zvýšení, resp. abych byl konkrétní, tak zesílení pružin. Našel jsem nějaké, ale u žádných jsem se nedobral toho, jestli jsou typově vhodné. Našel jsem jaká se dává do aut s lpg, ale to celkem nicneřeší. Mám O2 kombi a když jsem dal minule do kufru rovných 200kg, tak jsem koulí málem drhnul o zem. A když jsme jeli v 5 lidech, tak na zpomalovacím bumpu jsem tu kouli málem nechal. Nevíte prosím někdo jaký konkrétně typ a kde by se dal sehnat za rozumný peníz? Předem díky moc za jakékoliv info B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 30, 2013 Sdílet Odesláno Červen 30, 2013 Tak kup podvozek pro spatny cesty resp.paket pro spatne cesty od skody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vavra Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Taky mně to napadlo, ale když jsem to vzal kolem a kolem, tak mi stačí jen ty tuhší pružiny, protože jinak mi to vyhovuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zmila Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Ahoj co říkate na tohle: http://auto.bazos.cz/inzerat/25812175/4-TLUMICE-BILSTEIN-SKODA-OCTAVIA-SEAT-LEON-VW-GOLF-BORA.php , nejsou podezřele levné? Jinak Bilstein jsou cajk ne? Každopádně nepíše co je to za typ jestli B4. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 to není na O2, ale na O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman7235 Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Chlapi, mám Octavia 2 FL 12/2012 - 1.6TDI 77kW a chcem to znížiť. Môžem použiť tieto pružiny? HaR 29176 VA - predok HaR 29261 HA - zadok Tlmiče mám BILSTEIN B6 žlté. Podla TP mám 1010kg predok, 980kg zadok.. Díky za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Sú pomiešané z dvoch sád ale zníženie by malo byť na oboch napravách cca 30 mm takže no problem,predok bude možno trochu nižšie ale treba to jednoznačne vyskúšať aby to nebolo naopak!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 No som zvedavy, ako ti to klesne, lebo 1,6 ma lahucky zadok a tam je hlavne problem. Ja idem buduci tyzden nahodit pruziny z facilftovej, benzinovej RSy, liftback a je to loteria, lebo vobec netusim, ci mi to klesne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Prečo 1,6 ma ľahky zadok keď karoséria je ta istá mimo combi ,predok by mal byť lahší kvôli motoru ,nech mu to urobí jemnú šípku dopredu a je dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Chlapci mam OII RS v benzine... Ale chcel by som to dole... Tvrdsie to byt nemusi len to zhodit dole o par čísiel... Čo by ste mi radili??? Stelovak?? Pevny podvozok?? Alebo len pružiny??? Popravde nemam veľa na rozhadzovanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 (upraveno) Prečo 1,6 ma ľahky zadok keď karoséria je ta istá mimo combi ,predok by mal byť lahší kvôli motoru ,nech mu to urobí jemnú šípku dopredu a je dobre. Skratka je to tak, rovnaky problem je aj s 1,2TSI FL. Bol tu niekde topic, kde mato88 predaval pruziny Lowtec a chalan zobral na 1,6TDI, so znizenim -30/30. Predok mu klesol o 25mm a zadok vystrelil hore skoro o 20mm, takze mu vyrobili na zakazku nove pruziny a uz to bolo OK ;) A este paradox: 1,6tdi DSG s klasickym podvozkom je rovnako vysoko, ako RS so sportovym podvozkom. 1,6tdi manual je s rovnakym, standartnym podvozkom o 20mm vyssie @stenly: najistejsi je stelovak, pripadne pruziny H&R. No znizenie len pruzinami sa odporuca len do 30mm, co sa tyka standartneho podvozku...u sportoveho neviem, ale ak to ma ist este nizsie, tak budu trpiet tlmice. Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Presne toto neviem na 100%... Keďže tam je od vyroby tvrdsi podvozok, myslim že nieje len znizeny pružinami ale musia byť aj tlmiče tvrdšie... som z toho nejaky jelen.. Myslím že štelovak je najlepšia voľba ale nejako tie ceny štelovakou su podľa mňa šialene.. Ked su za dobru cenu tak to je nejaka noname značka ktorej sa bojim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 (upraveno) A uprimne, to tam mate take dobre cesty, ze chces RSu este znizovat? RS je imho nizko tak akurat, vsetko nizsie uz myslim budes dost citit Ale ak to chces dat nizsie o takych 20mm, tak H&R pruziny by boli idealne. Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.