skalickyd Odesláno Květen 26, 2017 Sdílet Odesláno Květen 26, 2017 zdravim ,koupil jsem si ''nove'' radio a kdyz jsem ho kodoval tak pak na me vyskocily 3 chyby ,tak by me zajimalo jak je vyresit ,jestli koupit novou getwey a parkovaci rj nebo se to da udelat nejak jinak ,a jestli novy RJ ,tak jaky (v priloze seznam RJ co mam (je tam i stary radio stream) a seznam chyb z diag) ,jinak mam tam Swing 05.2012 ,jinak antenu mam prez prechodku (1 antena) ,predem dik za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Prvni chyba je ze nemas zapojenou druhou antenu, druha nakodovany spatne aux, treti nebude ti zobrazovat parkovaky na radiu protoze tam mas starou jednotku na parkaly. Gateway s indexem Q staci, neni treba menit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Květen 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Takže když nebudu mít GPS anténu tak to tam bude vždycky? ... Ta druha ,skousel jsem to odkodovat ,napsalo kódování úspěšně a když jsem se tam připojil tak to bylo zase nakódovány bezezmeny ,a to třetí.. Ta "nova" RJ ma stejný číslo a jiný koncový písmeno jiný nebo to je nějaký specificky? :D Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Ne GPS ale klasickou antenu pro FM tuner. Jednotka pro pdc s face se musi predelat zapojeni a natahat nove CAN bus vedeni a predelat zapojeni pdc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 a v AUXu máš určitě zastrčený kabel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 cinsky kabel tohle dela, nakodujes/odkodujes a stejne se nic nezmenilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 Open circuit zbamena rozpojena smycka ... respektive nezapojeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 1, 2017 Sdílet Odesláno Červen 1, 2017 tato chyba je způsobená zasunutím prodlužovačky do aux, ale druhý konec už není v telefonu/přehrávači, celkem klasická věc, vytáhne se drát a jde vymazat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.