Martin ASV Odesláno Červenec 31, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 Vnitřní klouby poloos,protože jsou suché,ta vazelína vysychá,přimazat a rychle. Čím déle tak budeš jezdit,tím dřív musíš koupit nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mejla Odesláno Červenec 31, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2018 Martin ASV děkuju, když už budou poloosy dole, dám nové klouby ,nestojí tolik a doufám že to pomůže .Jen se zeptám nemůže být ta hřídel ohnutá ..Dát komplet nové poloosy od SKF nejsou nějak vražedně drahé .. Děkuju .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Srpen 1, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2018 Vyzkoušej uplne jiný kola..Pres pul roku jsem laboroval na superbu, povymenovalo se vsechno a nakonec to byly kola... (na druhým aute ty moje kola dělaly ještě větší neplechu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Srpen 2, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2018 Já měnil vše, poloosy, brzdy, brzdiče různé typy, kotouče, 4 sady kol, těhlice, ložiska, náboj, ramena, kosti, uložení motoru i převodovky, všechny silentbloky, vše. A nevyřešil jsem to. Od cca 120 do cca 140 vibrace, někdy menší, někdy větší. Brždění taky vibrace jenom kolem této rychlosti, nad a pod je to OK. Údajně by to mohla být převodovka, ložiska diferenciálu, vymezovací podložky a podobně. Takže asi nechám ještě koouknout i převodovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaris Odesláno Únor 24, 2020 Sdílet Odesláno Únor 24, 2020 V 3. 8. 2018 at 0:47, swenak napsal: Já měnil vše, poloosy, brzdy, brzdiče různé typy, kotouče, 4 sady kol, těhlice, ložiska, náboj, ramena, kosti, uložení motoru i převodovky, všechny silentbloky, vše. A nevyřešil jsem to. Od cca 120 do cca 140 vibrace, někdy menší, někdy větší. Brždění taky vibrace jenom kolem této rychlosti, nad a pod je to OK. Údajně by to mohla být převodovka, ložiska diferenciálu, vymezovací podložky a podobně. Takže asi nechám ještě koouknout i převodovku. řešil jsi tu prevodovku? pomohlo to? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 25, 2020 Sdílet Odesláno Únor 25, 2020 před 11 hodinami, Jaris napsal: řešil jsi tu prevodovku? pomohlo to? Děkuji Převodovka to není. Vyměň kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Březen 18, 2020 Sdílet Odesláno Březen 18, 2020 Převodovku jsem neřešil a mám to tam pořád. Jak jsem psal, kola 4sady a stejné. Možná problém řízení, ale skříň taky jiná a stejné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marfi Odesláno Září 21, 2020 Sdílet Odesláno Září 21, 2020 Pánové octavia 1.6 tdi 2009 přesně to samé co píšete vy... od 120 do 160 vibrace, je jedno jestli pod plynem nebo ne, měnil jsem snad vše krom poloos (tlumiče stabilizátory silenbloky atd) koupil jsem i nové gumy a nové hliníky, nic, furt dokola. Prodal jsem auto, vyřešeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.