Daniel20 Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 Budu řešit zadní tlumiče ale nevím jaké koupit. Orig. číslo je 1J0513025BH, což je toto, no ale prodávají i Bilstein B6 toto (tady je levnější), no a mě by zajímalo, které pro mě budou lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Taky teď řeším tlumiče. Zatím dost předběžně, protože se na ně vrhnu asi až koncem léta. Každopádně jsem o tom docela dost četl a jako asi to opravdu nejlepší jsou bilsteiny. Je to z toho důvodu, že mají jednotrubkovou konstrukci a díky tomu mají mnohem lepší tlumící vlastnosti. Mě ovšem za cenu nějakých 12k jen za tlumiče tak atraktivní nepřijdou a s největší pravděpodobností půjdu do koni str.t + eibach pro kit, ale ještě to chci prokonzultovat s někým zkušenějším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 31, 2017 Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Osobně si myslím, že téma o RS podvozku je tu celkem pěkné, má hezkých 11 stran a lze pokračovat v něm a aby se lépe hledalo, tak je i vyvěšené - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1158 Tak to tady prosím zamkněte a klidně i celé smažte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2017 Právě proto jsem to dal jsem, protože tam nikdo nic nenapsal !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 Neví někdo jaký je rozdíl mezi Bilstein B6 a B8? Prý jsou stejné akorát B8 má kratší pístnici, no a mě by zajímalo, který z nich bude stejně dlouhý jako orig. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 2, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2017 B8 mají oproti b6 zkrácenou písnici, to je jediný rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2017 A třeba v cm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Červenec 3, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 No já si myslím, že je tam určité rozmezí u snížení, kterého můžeš dosáhnout pomocí pružin. Například u b6 bude snížení -20 až -35mm a u B8 to bude -40 až -60. Přesný rozdíl v cm mezi jednotlivými písnicemi si budeš muset vygooglit... Ovšem tebe zajímá hlavně hodnota možného snížení u dané verze. Pokud chceš zachovat základní výšku u rs, tak jsi jednoznačně do b6, pokud chceš větší snížení, tak b8. Jen pro upřesnění, výšku neurčují tlumiče, ale pružiny. U tlumičů se volí délka pistnice podle délky pružin proto, aby fungovaly v ideální pracovní poloze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2017 Ideálně to chci tak, jak to mám teď, mám tam eibach -30 na orig. tlumičích, takže to vypadá. že půjdu do té B6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Červenec 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Takže na briskoda mi poradili, ať koupím B8, dnes to došlo, ale obávám se, že se tam nedává doraz, protože mi to tam fakt nejde nasadit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.