Přejít na obsah

Volba tlumičů na RS

Daniel20

Doporučené příspěvky

Taky teď řeším tlumiče. Zatím dost předběžně, protože se na ně vrhnu asi až koncem léta. Každopádně jsem o tom docela dost četl a jako asi to opravdu nejlepší jsou bilsteiny. Je to z toho důvodu, že mají jednotrubkovou konstrukci a díky tomu mají mnohem lepší tlumící vlastnosti. Mě ovšem za cenu nějakých 12k jen za tlumiče tak atraktivní nepřijdou a s největší pravděpodobností půjdu do koni str.t + eibach pro kit, ale ještě to chci prokonzultovat s někým zkušenějším.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

No já si myslím, že je tam určité rozmezí u snížení, kterého můžeš dosáhnout pomocí pružin. Například u b6 bude snížení -20 až -35mm a u B8 to bude -40 až -60. Přesný rozdíl v cm mezi jednotlivými písnicemi si budeš muset vygooglit... Ovšem tebe zajímá hlavně hodnota možného snížení u dané verze. Pokud chceš zachovat základní výšku u rs, tak jsi jednoznačně do b6, pokud chceš větší snížení, tak b8. Jen pro upřesnění, výšku neurčují tlumiče, ale pružiny. U tlumičů se volí délka pistnice podle délky pružin proto, aby fungovaly v ideální pracovní poloze.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...