MalejDoom Odesláno Červen 6, 2017 Sdílet Odesláno Červen 6, 2017 Ahoj, jednou za občas se mi stane že při prvním nastartováni po pár metrech se něco odehraje asi v motoru a celé auto sebou škubne. Vždycky to je za studena, a vždycky to je když je zařazená dvojka. Nevíte co s tím? Nedokážu si představit jak s tím jdu do servisu, kde mi samozřejmě řeknou "že se neprojevilo". Děje se to tak jednou, dvakrát do měsíce. Nicméně mě to znepokojuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Srpen 20, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2018 Už jsi odhalil o co šlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Listopad 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2018 ne, ale prisel jsem na to jak to obejit, po nastartovani pri rozjezdu tam necham trochu dyl jednicku tak to 3K otacek a pak razadim a je to v pohode. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
J@N Odesláno Červen 21, 2020 Sdílet Odesláno Červen 21, 2020 Zdravím, přesně tohle mi dělá moje 1.8TSÍčko taky, jedu tzv. “lehká noha” a najednou to škubne a pak už je to ok... Na STK měli problém naměřit emise při zvýšených otáčkách, resp. udržet konstantní otáčky předepsané pro měření emisí = problém se škrtící klapkou, tak nevím jestli to s tím má něco společnýho, ale zatím jsem to neřešil.... Honza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.