DOMINGES Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Čaute, mám problém s tretím brzdovým svetlom, vôbec mi nechce svietiť, predtým aspon trošku blikalo lebo bol zlý kontakt a teraz už nič, je to o to ťažšie, že mám toto krídelko, tak svetlo sa mi ani nedá vybrať, dá sa kúpiť nové aj takéto do tohto krídelka? čo mám skúsiť spraviť, keď ho nemožem dať ani von? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Pokud se nepletu, tak by to křidélko ale nemělo mít vliv ne? Přece odstrojíš plasty zevnitř pátých dveří a světlo zevnitř vycvakneš, pokud si správně pamatuju postup demontáže světla.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Tak tak. Akorat v tom kridle je to zalepene ... Odvrat ... Delal jsem to stejne. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DOMINGES Odesláno Červen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 ale to tolko nenadvihnem to kridelko... aby som mohol vytiahnut to svetlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 světla se vytahuje pod úhlem nějak 45° a to křídlo leží přímo na horní hraně světla asi 2cm ,takže ho ven nedostane, sám to tak mám, mi třetí brzdové blbne taky, chtěl jsem ho měnit ale když poklepu po křídle tak začně svítit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DOMINGES Odesláno Červen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 aha, tak ste mi moc nepomohli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fisi Odesláno Červenec 8, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2017 podle kratke trysky predpokladam ze se rozlomilo ve spoji a dostala se ti tam voda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.