Hicated44 Odesláno Červen 30, 2017 Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 Ahoj, Stává se mi při akceleraci u druhého stupně to jde nejvíce poznat v rozmezí otáček 1600-2000 zaškubnutí v tahu, 2x za sebou... Poté se již ve vyšších otáčkách neobjeví. Stává se to velmi nahodile a dost se mi zdá, že spíše při vyšších teplotách, teď v létě se rozhodně děje častěji. Bohužel netuším, zda se vyskytovalo už u prvního majitele. Dle https://www.tipcars.com/magazin/technicka-poradna/skoda-octavia-ii-1-9tdi-co-zpusobuje-skubani-motoru-v-tahu.html se může jednat o problém v řídící jednotce, popřípadě něco k EGR ventilu. Palivový filtr byl měněný v zimě. Rozhodně nemá najeto 30k km. Načetl jsem, že se také může jednat o el. svazek vstřiků, popřípadě setrvačník. Auto nevydává žádné podivné zvuky, možná trochu něco z kabiny slyším, nějakou rezonanci. Žádné podivné vibrace. Vždy je to nahodilé, jednou udělá, podruhé ne... Mám teď čerstvě vyjetou diagnostiku, viz příloha Máte nějaké nápady? Nevypadá to totiž, že by bylo špatné čidlo, jen dostavá špatné hodnoty, protože někde něco nefunguje. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Červen 30, 2017 Sdílet Odesláno Červen 30, 2017 Mě to dělala Octavie taky, při nízkých otáčkách, když to trošku člověk přišlápnul - 2-3 cukance. Nakonec to byl setrvák, podotýkám, že mám čipnuto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bukos881 Odesláno Září 19, 2017 Sdílet Odesláno Září 19, 2017 Mě to začlo dělat taky asi před půl rokem.na scoutu 2.0 bmm 240 tis km.mam nové rozvody,nový svazek, hodnoty vstriku do 0.8. dvouhmota max 8000 km najeto od dubna co se dávala nova,nová Vacka a hydrostely . cukání asi 2-3 x za vteřinu a během toho divné zavhrchlani.co to může být?diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.