draw Odesláno Červenec 18, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2017 Ahoj všem, poslední dobou mám takový problém, při první výměně brzd se mi při brzdění začaly chvět kola a toto ne přestalo ani po reklamaci, vyměnili už všechno co šlo, alespoň to tak říkají. A druhý problém je ten, že když jedu autem, zastavím, začnu couvat a chci zabrzdit, vždy ucítím naráz do přední nápravy. Má někdo tipy a rady na oboje, děkan všem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červenec 20, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2017 Prvni problem je casta zavada a ta vznika vetsinou vulemi v predni naprave( pokud kotouce nejsou ,,premiove" od Starline :-D). Takze bych se zameril na stav komponentu (silentbloky, cepy, hazivost naboje, ...). Druhy problem nastal s po vymene brzd? Pokud to dela od zacatku, tipl bych na mrtvy silentblok prevodovky/motoru :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Červenec 21, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2017 Ahoj, taky mam problem ze sem tam ucitim ranu nekde vpredu vlevo na moji RS. Deje se to pri couvani a zatacce. Nebo sem tam pri zarantni jizde. Bylo to na STK a vse OK. Tak bych chtel omrknout ten Levy silentblok prevotovky. je to tento dil? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0199555ap-ulozeni-prevodovky-leve-oe-4026.html Abych zjistil jestli je OK nebo KO musim ho uplne vymontovat? Nebo staci je sundat box pro Air filter a omrknout ho kdyz je namontovany? Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Tak jsem omrknul ten silentblok, a vypada v pohode. Problem bude nekde jinde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Tenhle silentblok jsem měl v háji loni, a to motor vyloženě cestoval, při brzdění rány, hýbat motorem šlo rukama. Pokud se ani nehne, tak to tím nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Kdyz jsem rucne hybal motorem, tak se pohyboval, ale nikde nic nenarazelo and nic na nem nebylo podezdrele (Zadne otlucene plochy apod.). No chtelo by to porovnat s ninym autem, nebo ho uplne vymontovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Napohled na něm nic vidět nebylo. Ale při nastarování sebou motor silně zamlel a rukama šel hýbat opravdu bodně do stran. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajaaa6608 Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 OK tak to omrknu jeste jednou. Nahodou nemas nejake fotky kde ten silentblok praskl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 No on ani po demontáži nevypadal vadný, utržený, ale prostě ty gumové stěny neměly žádnou tuhost, s novým se motor ani nehne. Koupil jsem LEMFÖRDER. Mám teda dvojkovou, tak je to asi trochu jiný typ, ale závada se bude projevovat stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.