Pavel Koum Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Zdravím kolegy, jen malé otázka , nechal jsem si namontovat tažné zařízení, které nejde sundat a na hupu před přechodem nebo při nájezdu do kopce či na trajekt , tak o něj chytnu. Nevím zda to dělá i originál pevný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 žádný originál není pevný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Červenec 31, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2017 Já investoval do oddělávacího, plně skryté provedení, díra na hák je zespodu, vyrábí firma HOOK. Když přejíždím některé ostrůvky a mám na tom nosič kol+dvě kola, tak štrejchám tím hákem trochu o konec ostrůvku, pokud nejedu opravdu pomalu, nesmí se na to prostě zapomenout. Ten hák se jednoduše nacvakne, velmi rychlá montáž, tak kdo nepotřebuje tažné denně, tak doporučuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 (upraveno) není nad originální TZ co se dává z výroby, odnímatelné, skryté, vlastní tažný hák se dokonale vejde do výplně rezervy, pro ostatní výrobce není tolik argumentů....originál je jen jeden Upraveno Srpen 2, 2017 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Jen ta cena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindra999 Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Hook je taky velmi lehce odnímatelný, plně skrytý, a hák se vejde do kufru:) Cena byla 8500,- v roce 2013 přímo u výrobce, v servisu chtěli 10 litrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 ono také záleží na použité elektroinstalaci, pokud je auto holota, tak stačí nějaká obič co neumí nic, když je v autě esp, alarm, maxidot, PDC, je velice rozumné zvolit originál u mne vychází originál TZ s origo elektrikou a prací na cca 10500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KITT Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Nechal jsem si dodělat originál tz, koupil jsem v cc-autodily ... cena i s prací byla jak píše rolbař. Neoriginál jsem nechtěl, to by muselo být hodně cenově zajímavé oproti originálu .... ale každého věc. K věci ... na trajekt jsem ještě nenajížděl, ale jinak nechytnu nikde aspoň zatím. Taký záleží jak jsi naložený ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 No originál je originál. To je jasný. Rolbař má cenu luxusní. To se musí nechat. Já dal sundavací autohak,trčí nechutně pod auto a sem tam škrtnu u domu kde je blbý nájezd, zvlášť když mám něco v kufru. Ale celé tažné stálo asi 3000 a k tomu originál elektrika za 1500,montáž svoje zadarmo. Tak cenový rozdíl to trochu srovnal. Stejně chci dávat podložky pod péra ať se to zvedne trochu. Jo a kolik má originál tažné nosnost? Já na tom polákoví 1400kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KITT Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 "Rameno s kulovým zakončením lze bez obtíží namontovat i sundat a utáhne přívěs o hmotnosti až 750 kg (nebrzděný), respektive 1 700 kg (brzděný). Maximální zatížení tažného zařízení se nicméně liší podle typu vozidla, na kterém je namontováno, a rozhodující hodnotu naleznete v technickém průkazu vozu." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
evolusn Odesláno Srpen 26, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2017 Ahoj, měl bych dotaz jakou vybrat elektriku k tažnému. Mám OII FC téměř bez výbavy. Nemám ESP ani PDC a na odpojování mlhovky mi nezáleží. Je mi jasný že origo elektrika by byla nejlepší, ale když moje OII skoro nic nemá, tak je to zbytečně drahé. Nějaký tip na jinou elektriku by byl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.