hanys888 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 Je tu nekdo kdo ty motory uz mel rozebrane? pristi mesic mi dovezou leona anglana a muj plan je vzit z toho blok a na to agu hlavu pak mi bude sedet typ motoru, vvt resit nemusim. Potom na to nasadim k04, vyfuk atd.. chcu i 6ti kvalt. Jednotku pak naladím z AGUcka, jen nez se do toho pustim chcu vedet jestli to sedne. Plan B bude jedine prehodit turbo atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 A proč jen nevyměníš to turbo? Jinak AGU na BAM pasuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Srpen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 chci mit lepsi spodek nez mam ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 No, aby jsi to nedělal zbytečně, protože už jsem se několikrát setkal s názory, že i AGU má kovaný spodek. U nás o tom nic nenajdeš, ale v zahraničí jsem to viděl několikrát a obecně je v zahraničí AGU považováno za nejlepší základ pro úpravy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Srpen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2017 ten muj motor ma 350 nalitane a nechcu to skladat s tim, jinak AGU je nejlepsi na upravy to vim celou dobu zadne elektronicke sracky a vetsi kanaly v hlave i sani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.