michael9 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Zdravim chlapci. Mam novu octavia 3 je už dvojročna bola kupovana v obchode a ma nabehane 60 000 km a začala mi svietit kontrolka FILTR CASTIC (palubni kniha) a svieti mi ta kontrolka filtra. Pravda je že sem dost casto teraz jazdil len po meste a žadne dlhe trasy. Chlapci poradte mi co s tym mam robit? Alebo to vidite hned na servis Velmi pekne dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Koukal si do návodu k obsluze vozidla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 (upraveno) Asi nie, ked sa na to pyta :D Je zrejme lahsie zalozit topic, ako otvorit ten debilny manual... Upraveno Srpen 11, 2017 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michael9 Odesláno Srpen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 Koukal si do návodu k obsluze vozidla ? Hotovo . Už nesvieti 30 km sem ubehola a otačky 2500-3000 a zhaslo to. Ono to chcelo dobre prepalit lebo ako som spominal tak sa s tym autom jazdilo čistol len po meste a filter sa nemal ako vypalit. Ale teraz sem to dobre prevetral a je to OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr113 Odesláno Srpen 9, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2020 taky mám tyto zkušenosti. Bud to projedu nebo nechám na parkovišti pod plynem a když se to uvolní, cítím i malé škubnutí v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sandál Odesláno Srpen 10, 2020 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2020 Když najedeš 300-400 km tak se ti zvednou otáčky motoru a spustí ventilátor, je to znamení ,že probíhá regenerace ve filtru pevných částic.V tu chvíli je třeba auto tak zvaně prohnat,stačí při 2000 otáčkách najet 15-20 km.Pokud se to nedělá a pak se rozsvítí kontrolka,časem padne motor do nouzového režimu a bude to na cestu do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červen 24, 2021 Sdílet Odesláno Červen 24, 2021 Nechci zakládat nový topic, tak se připojím. Dnes po dotankování se mi na palubním počítači zobrazila kontrolka filtru pevných částic proto jsem si trochu nadjel, najel na dálnici a po nějaké době kontrolka zhasla. (rozsvítila se mi poprvé) jinak standardní regenerace když ji zaznamenám tak nevypínám. Co mě ale zajímá je, proč se mi kontrolka zobrazila vedle počítadla kilometrů "trip", ale oranžová kontrolka u otáčkoměru nesvítila. Někdo nějaké zkušenosti? Rozsvítila by se kdybych vypnul motor a znova ho nastartoval? V nouzovém režimu auto nebylo, jelo úplně standardně. Octavia III, 1.6TDI, 81kw, r.v2017, 183tisKM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.