Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Tak s Octávkou už toho moc netrhnu :D A s CC by byla větší zábava až by na něj vlezl třeba Skája :D

No to by ti otec dal :D

Tak tady jsou fotečky...upozornuju že jsem jel 20 km v dešti tim pádem to auto už nebylo tak naleštěné jako předtím.

Jinak děkuju Štěpanovi 4x4 za profi práci.S výsledkem jsem spokojený :) Už to neni co to bylo předevčirem tzn.že auto vypadá fakt jako nové-žádné mapy a škrábance.

Fotky z akce budou po neděli.

Paráda :)

Odkaz ke komentáři

Gowster: duplex je fajn ale to hifi je ještě lepší.Snad se brzy uvidime :)

To celé jak jsem psal nahoře obnáši 25 hodin práce a cca 5000,-Kč včetně daně.Dělal mi to Štěpan tady z fora který má vztah k té práci a je to fakt alchemie (snad jsem to napsal správně :) ) Přírodní vosky jsou prostě drahé ale s výsledkem jsem maximálně spokojený.Na slunci už nejsou žádny mapy,mikroškrábance a tak. :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
Luxusně nablýskaný :) . Zahladí to trochu i ďubky od kamínků nebo to už bych chtěl moc? Na tu poletavou rez se musím taky vrhnout, benzínem to moc nejde, kde se dá koupit ten clay?

ďubky od kamínku už jsou moc hluboké a na tu poletavou rez jedině clay ale k tomu je potřeba ještě lubrikant mužu ti to celé splašit.

Odkaz ke komentáři

No tak to je dobrá zpráva Štěpane :lool: Já jsem ji byl opláchnout jenom pod tlakem vody a dělaji se tam bílé fleky když to pak nevysušim-nechtělo se mi použit normální hadr tak počkám na special "nářadi".Těšim se na první myti ode mě.Hele až to bude tak zavolej a dojedeš na večeři a probereme to ještě ten celej proces :palec:

Odkaz ke komentáři
No tak to je dobrá zpráva Štěpane :lol: Já jsem ji byl opláchnout jenom pod tlakem vody a dělaji se tam bílé fleky když to pak nevysušim-nechtělo se mi použit normální hadr tak počkám na special "nářadi".Těšim se na první myti ode mě.Hele až to bude tak zavolej a dojedeš na večeři a probereme to ještě ten celej proces :P

jasně mužu ti ten proces názorně předvést aby jsi pak v tom neměl guláš. :D

Odkaz ke komentáři

no a jakou by sis jako predstavoval?

taky je to psacim fontem, ale udelam dalsi serii tencich a trochu mensich no...ale nejdriv se musim zbavit tehle, asi vam je dam jako darky, tem kteri dostanou pohharky

jinak nechapu proc mas jezdit necim jinym, snad nejde jen o to vyhrat nejakej pohar ne??je to sraz clubu takze vem svoje clubovy a sundej nalepku a hotovo :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...