p2p Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Mala chybka v materialu a v rukach.... :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Už máš na DOTu zahrádku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Rozrusta se mu pekne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Tak hlavně ať nezapomíná zalejvat. Romčo jsi v poho nebo už šílíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2011 Doufam ze ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 (upraveno) Ne,jsem v klidu :) to mě opravdu nerozházi. Pár fotek z relaxačního vikendů ve Velkém Mederu kde to bylo supr Upraveno Prosinec 31, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Romco,to vypadalo na krasnej relax i ta spotreba supr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Ešte, že máte Slovensko aby ste mali kde relaxovať . Ten displej ti nejak kvete hehe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Romane pěkný tak hlavně že se ti tam líbilo to bude pak dobrá reklama pro ně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Relax musel být super, ale nějak krátkej ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 MiR: jo,bylo to fajn celkově :) Tomcat: no,no! :D Zase si moc nefanděte :D Máte tam dobry termály a tim to končí :lool: Občas sem tam hezky holky a finito B) Miro: ono mezi náma tam po dvou dnech neni moc využiti ale i to stačilo na dobrý relax VŠEM DVOJKAŘŮM A CELKOVĚ ŠKODOVÁKŮM PŘEJU PEVNÉ VYKROČENÍ DO NOVÉHO ROKU!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 no jak už jsem psal určo sis to tam užil :D A co už máš ten displej opraven???? nebo to na něčem vázne...... každopádně ta kytka ti tam pěkně roste :( to by naštvalo i mě...a bohužel tady asi není někdo kdo by si s tím věděl rady co????? Já se ti zkusím poptat známej jestli by něco nedokázali zjistit apod.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Roman měl displey na výměnu, bohužel v OII jsou dva druhy displejů a Roman měl ten druhej. Ten správnej nevím, kde se dá sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Roman už to má opravené :D Vyměnila se celá deska,Tome. Ted potřebuju sehnat to prasklé plexisklo kdyby náhodou někdo měl tak budu moc rád.Na to jsou prý speciální připravky aby se to nemuselo dělat kreditní kartou,bohužel se stalo ale nemám to Fidovi za zlé-chtěl mi pomoct :) Už jsem byl nachystaný že pojedu do Ml.Boleslavi pro nové budiky z RS za 4 tisice ale naštěsti se podařila oprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Tak vidim Romane ze jsi byl v Velkem Mederu, na víkend, ja jsem byl jen v Podhajske se okoupat a taky bylo super jen tam bylo hodne duchodcu a vsichy cesi bych rekl :D ale voda venku byla super 38° :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Libore: o Podhajské jsme taky uvažovali ale nakonec zvitězil Meder-účel byl splněn a docela jsme přijeli i odpočatí. Tady pár fotek z rozborky i sborky :D Tome: ten dvoukonektorový mi nakonec nabidli za dvojku Samozřejmě jsem ho nevzal a dnes mi známý vyměnil celou desku takže to dobře dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Romčo nádherná práce,to čubrním..klobouk dolů!!! to se bude hodit jinak ve Velkém měděru jsem byl taky ale na tyden ubytování jsme měli v nějakém baračku poblíš a bylo fajně. Ty jsi měl zaplaceny nejaky welnes vikend pro dva?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 tak hlavně že už to máš v pořádku a nahodil jsem echa na ten plastovej kryt.... tak uvidim jestli se mi někdo ozve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 Jako speciální přípravek se dá použít jídelní nůž, ale takový ten dlouhý hubený. Každopádně plexi jde koupit samostatně ve Škodovce, ale je to ranec, cca 800 - 900,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Bazy: to je práce pana p2p a Jardy.Já bych si na to netroufnul :D Jinak jsme byli ve Velkém Mederu tady: http://www.sdovolena.cz/detail-zajezdu/slovensko/hotel-orchidea/137768#sortBy%3A1 včetně termálů a relaxačních masáži-spokojenost (i když asi trošku dražší,než jsem původně čekal) Stanson: jj,dával jsem inzerát tady kde jsem psal že origo dil stoji cca 850,-Kč což je za kus plastu docela raketa! ;) Sterny: v ponděli zavolám ohledně toho Samsungu ty kluku jeden ušatý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Romčo v pohodě nemusíš na to spěchat.... :D si hlavně užívej opravenýho displeje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 tak super, že máš už opraveno :) cenu předface plexi mi ještě nedal vědět provít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 První snížek a krůček k první stovečce B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 S takovyma km uz to nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Pěkný ale líbí se mi na tom hlavně ta plná nádrž :D to já tam mám teď tak necelou půlku :D jak mi s tím jezdí táta..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Co to je za sprosty slovo to "plna nadrz"? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 no tak nevim nevim ty máš asi rád hlavně rezervu viď to já mám radši plnou :lool: na tu se líp jezdí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Pockej, ono takovy to oranzovy svetylko nema sviti porad? :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Ne nema, ale i kdyz mam plnou, tak se to blizi silene rychle dolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Houmik: njn ty chceš jezdit rychle a proto je nejlepší mýt míň paliva co :D Deko: to nechce mít tak těžkou nohu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.