Michal K. Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Tohle info uz Roman vi, posilal jsem mu to zaroven s odkazem na sportovnivozy . Je to hodne dobra cena, vzhledem k tomu, ze bracha ted kupoval cc za neco malo vic, sice ma najeto o 20mene, ale nema automat a kuzi ani adaptivni tlumice...skoda jen motoru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Chlapi: nezdá se Vám podezřela relativně nízká cena za tuto nádheru? http://www.sportovnivozy.cz/22113-volkswagen-passat-cc-20-tdi#zalozkaFoto Myslím si, že tohle auto jsem nedávno viděl v servisu, když jsem si šel vyzvednout svoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Viktore: je to možny.S tim prodávajicím jsem mluvil,chtěl jsem Octávku protiučtem ale nedopadlo to.Jinak mu áčka dávaji na prkno 530 tisic ;) Motor se dá nachipovat na těch 125kW,toho bych se nebál.To vic by mě trápilo životnost té folie-cca 6 až 7 let ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 A to mu to ačka slibili po telefonu nebo při osobní návštěvě? Mě onehdá za kedetta po telefonu nebízeli 50 kolíků a když jsem tam dojel řekli 30 když tam nechám radio. Nakonec jsem ho za těch padesát prodal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Nemyslim 125kw, ale 220kw :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Michale: jednou z toho vyrosteš a nebudeš chtít být za každou cenu první na semaforech... :D Jinak se mi dnes ráno z ničeho nic objevila na maxidotu jakoby tečka.Co to je? S tim se asi bohužel nedá nic dělat co ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Romane, nevím, jestli je to to samý, ale kamarád si před rokem na něco podobnýho stěžoval taky, sám jsem to neviděl. Možná se Ti to i zvětší, ale po zimě se mu to prý vrátilo do normálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Viktore: nejhorší je to že se to zvětšuje,dnes večer zase to dostalo tvar psa či co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 A je to tam i když je auto ohřáty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Jestli ti to vadi, budes bud muset vymenit display nebo cely maxidot... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 s největší pravděpodobností KO displej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Prosinec 17, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2011 Romane ty s tou octavkou jezdíš jenom do práce ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 neni to nahodou signalizace hovna za autem? aby kdyz jdes do kufru si do nej neslapl? ted vazne: displej KO a bude se to jen vic a vic rozlizat :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4571 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 Zamaluj to černým fixem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 taky reseni.... black fix... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 Mílo: díky,napsal jsem mu tak uvidíme Roberto: jezdím nejen do práce :D Však ted od února začnu jezdit "těžce za svy" tzn.cca 2 tis.km měsičně jen z bodů "A" do bodů "B" :) Kalic: no mě do smíchu nebylo B) Nejhorší je to že to pěkně nabývá na velikosti.Dnes Brno-H.K a během 300 km zase o 2 mm větší tečka Hynku: dostaneš na prdel Kdy si popřejeme? :) Rolbo: děkuju za názor.Hele,když to budu měnit tak se mi celý displej včetně kilometrů vynuluje nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 18, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2011 Romane a tady si koukal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 proč měnit celý budíky, když je jen k.o. displey? vyměň jen displej je to práce na pár minut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Edit: vyřešeno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Tome: paráda! Děkuju za pomoc,jsem Tvým dlužníkem Takže se budu těšít na dobirku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 co mi říkal, tak je to docela běžná závada, až jsem se divil, prostě si ty segmenty dělají co chtějí. Pak budeš muset vyndat budíky z auta - návod na to najdeš tu na fóru, rozděláš budíky, rukama sáhneš na ústřední topení (aby jsi se uzemnil kvůli statické elektřině :D a umeješ si ruce mýdlem :D) maxidot má u tebe jeden konektor, odjistíš, vytáhneš a vyměníš. Kdysi jsem to měnil ve fabii na room budíkách a bylo to na pár minut :) a není zač ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Tome: Ty srandisto!!! :D :D :D Ta mydlová voda mě pobavila... To nedám ani kdybych byl pán Bůh!!! :D Fotka po ujetí cca 400 km takže opravdu KO displej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 (upraveno) To nic nebude. To jen ukazuje kouř z vejfuku, abys věděl že máš nastartováno. :smich: Upraveno Prosinec 19, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 TO ale aby mu ten Maxík ukazova aspoň z obou laufů a né jen z toho pravýho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 ty woe, co bys chtěl, 7 let starý krám dej to do šrotu a kup nový, C4 new je moc krásný auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 (upraveno) vyměnit displej...jinak Románku sry za OT ale C4 je možná hezký auto(když zavřu obě oči), nicméně co se týká servisu tak je uplně na p*** zlatá OI Upraveno Prosinec 20, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 (upraveno) Takže opět "vynikajicí zkušenosti" z autorizovaného servisu... V životě výměnu displeju neprováděli a nechtěji se do toho pouštět.Pro mě to znamená celá výměna budiku neboli cena 15 tisic plus dvě hodiny kodování...(nechápu co tam chtěji dvě hodiny kodovat! ) Fakt mi to hlava nebere-tomu řikám autorizovaný servis-roboti co nechtěji u práce přemýšlet a nejraději by vyměnili celé auto...NEMÁM SLOV! :( Samozřejmě že to celé nebudu vyměnovat takže mě čeká oslovení Rolby a nebo MartinaRS. Upraveno Prosinec 21, 2011 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 Romane snad si nečekal něco jiného, že tam přijdeš se svým náhradním displayem, a nějakej"vyměňovač" ti to vymění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 oni to ani vyměnit nemohou, nemají z čeho, škoda auto dostává celý budíky od vdo nebo continentalu, nebo jak se teď jmenujou náhradní díl oficiálně neexistuje, tak nechápu nadávání na autorizák ;) Romane, vyměň si to sám, nic na tom není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.