Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

5H3 9393 :)

Já mám podobnou, možná o něco méně nápadnou a stejně to poutá pozornost a už jsem slyšel mnohokrát, že mám protekční značku. Já to s tím koupil. A možná ten škrábanec přes celý kufr s ní souvisí. Nevím. Lepší je co nejméně nápadná značka.

Mám 3E2 9222.

Odkaz ke komentáři

Nevím. Možná jo, možná ne. Je taky pravda, že den předtím u mně byl na návštěvě ten můj kámoš s tím Mkovým Bramborákem a projížděl jsem ho, kecali jsme u něj, trošku ho i protůrovali. Bylo to krátce po koupi Volva a někdo si taky mohl myslet, že chi koupit ještě tohle. Ono je to jedno ke druhému.

Odkaz ke komentáři

Tome: já jsem uchyl na čisla ale tak nějak v rámci možnosti.Však se podívej na moje telef.čislo :D jak to jde krásně za sebou a taky to byla náhoda tak nechápu co tu prudi voják :) Pomaličku polehoučku asi budeme zavirat krám (čti vlákno...) Včas dám vědět.Škoda,že skonči nejsledovanější vlákno ve dvojkových Octavii- 118 tisic shlédnuti nebo tak nějak :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak Romane, tady je to co jsi se ptal, tak kopíruju:

Nazdarek

Ct a Pa jsem jezdil po zakaznicich. Mame v lednu prd co na praci, tak se snazim neco sehnat. Stejne si myslim, ze do dubna neprezijem.

Auto vypada pekne, ten opticky Mpaket to posouva hodne dopredu. 325 je dobry motor, je to v zasade to same jako 530 akorat trosku hur jede a proto jsou trochu levnejsi.

Vymenu oleje v automatu bych videl nekde okolo 120tis. Je dobry si na to najit nekoho, kdo se zivi opravami aut. prevodovek. Kdyz to da do origo BMW servisu, tak to bud zmastej nebo neudelaj a budou tvrdit, ze je napln celozivotni.

Sam mam radsi manual, kde je vymena jednodussi. U automatu musis vypustit olej, sundat vanu prevodovky a dostanes se tak filtru, ktery je potereba dat novy. Pak zpatky utesnit vanu a uz je to klasika. Kontrolni sroubek je na boku a ted nevim jestli se novy olej leje pres kontrolni nebo je jeste nejaka dira nahore.

At to radsi necha na nekoho, kdo to umi. Ja znam treba tyhle: http://www.kaps.cz/

Zdravi Tk

Odkaz ke komentáři

Luxus!!! Tome,máš u mě oběd :palec: Přesně potvrdil slova toho servisáka a to do slova a písmene :palec:

S autem do konce roku nemusim vůbec nic dělat,včera jsem byl u Stratose jen na zjištění co mě čeká a nemine,zasunuli klič do zdiřky a vyčetli veškere info aktuální o tom co bude potřeba.Brzdovka tam je do konce roku 2014,brzdy přední na 17 tisic výdrž,zadní to napsalo 40 tisic-prostě paráda.Akorát jsem objednal zadní vzpěry do kufru protože to je nějaky liny :D

Tome ještě jednou děkuju.Pořád se potvrzuje že se tento motor soudruhum z Mnichova povedl.

:)

Odkaz ke komentáři

Jardo tu nemenis olej ale cele prevodovky po 50 tkm... hehehee :lol:

to je pravda, se s tím nemažu no biggrin.gif

5H3 9393 :)

hlavně, že tam jsou devítky, já každé auto co mělo 99 na značkách, tak v pohodě,

obě mají teď na konci 99 a u otcovo se taky podařily dvě devítky na konci biggrin.gif

Tome ty máš smůlu hlavně v těch dvojkách. To je moc profláknutý číslo.

jj, dvojky nebrat, pro mě taky smolná kombinace, měl jsem 2922

Odkaz ke komentáři

Ze včerejší STK a něco pro Petra jak chtěl strojovnu.

:palec: diky! :)

ty krouzky prave na LCI uz fci dennich svetel maji, takze klidne jezdi na "Auto", at se stara auti samo ;) na dalnici to snad po urcity dobe preklopi samo dle rychlosti na potkavacky ;)

jeste je varianta nakodovat tzv US daylight style, kdy sviti dalkove (jako na GIV+) na x% kapacity pres den, ale za me angel eyes jasna volba :)

Odkaz ke komentáři

Tome: ano,jsou moc hezky ale jde o to co na to Policie? Já když mám automatiku tak když zajedu do tunelu tak to sensor sejme a rozsviti se automaticky xena-to jsem vždy obdivoval u aut vyšší třidy :) Je pravda že když jsou zapnuté "kroužky" tak svíti i zadni světla,ty novejší bawory už maji denní svíceni jen na předku.

post-81-0-00291600-1358084166_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

Me sviti jen predek H4 v hlavnich svetlech, takze to vypada dobre a s pcr jsem zadnej konflikt nemel. Ted jak je venku porad svetlo na prd tak se skoro vzdy prepnou svetla i pod mostem, kdyz jedu pomalu a obcas to vypada jako kdybych na ty lidi pred sebou blikal, protoze se to zase za chvili prepne na denni :))

Odkaz ke komentáři

Tak na Octávii maji dojet další lidi v týdnu,ten kdo mi ji pomůže prodat tak necham 5 tisic,už mě to nějak unavuje,lidi jsou opravdu některé zvláštní :(

Jedu na rozborku sborku se dvouma autákama,tak mi držte palce.

:)

Odkaz ke komentáři

Tak abys me taky nenarknul ze zavisti, Romeo, ze sem jenom cumim a nic nepisu, tak teda taky pisu, nez to tu zamknes... :lol:

Fakt pekna kara, nebud z toho takovej furt vyplasenej, ze nevis jak sklopit zrcadla, casem to nejak vykrystalizuje, ted si to hlavne uzivej, ten pocit z novyho auta netrva vecne a tak casto se neopakuje... ;)

A nekdy mi das skoleni, jak jsi presvedcil pani domaci, ze okta uz nestaci a je potreba neco jinyho... :D A jak presne dlouho s Tebou nemluvila... :pivo:

Odkaz ke komentáři

aha, já právě nevěděl zda to je z nějakého autohausu bo od soukromé osoby a dle fotek jsem usoudil, že je to od soukromého majitele, přišlo mi to, že si ho vyzvedával z rodinného baráčku někde v satelitním městečku.

no vzhledem k tomu, že bmw se tu řešilo už dost dlouho, tak si myslím že potencionální kupec měl dost času na rozmyšlení zda koupit černotu nebo ne, ale jak je vidět, tak to je asi pořád málo dlouho.....

Odkaz ke komentáři

Tome: ano,jsou moc hezky ale jde o to co na to Policie? Já když mám automatiku tak když zajedu do tunelu tak to sensor sejme a rozsviti se automaticky xena-to jsem vždy obdivoval u aut vyšší třidy :) Je pravda že když jsou zapnuté "kroužky" tak svíti i zadni světla,ty novejší bawory už maji denní svíceni jen na předku.

automaticke svetla jsem mel uz na moji oktavce z roku 2004 Romariooo..... :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...