Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Mám tato světla na autě, jsou sice moc pěkná, ale vzhledem k určení led diod coby parkovacích světel jsou na denní svícení slabá a za slunečného dne nejsou prakticky vidět. Řešením by bylo vyměnit led za silnější, jenže pak by zase chyběla parkovací světla a auto by neprošlo technickou. Takže teď vymýšlím různá řešení, protože se s tímto stavem nehodlám smířit.

nevidno cez deň ani h....

viacej tu

Odkaz ke komentáři

Niki: díky za odkaz ale já už jsem to vzdal.Původně jsem chtěl zrušit mlhovky ale nejdu do toho :palec:

Dakie: na domečku makám hned jak skončím v pracovním procesu už třetí týden ;) 26.5 se budou brousit a olejovat parkety a co se týče kuchyně tak jsem se rozhodl pro thermofix a doufám že jsem udělal dobrý výběr. 1.5 jsem si dal závazek že budeme bydlet jako lidi a zatím to všechno vycházi tak jak chci :)

Odkaz ke komentáři

Včera jsem měl málem po autě...autoškola prudce zabrzdila a za ní tři auta na to šlápli taky...ztrhnul jsem to vlevo ale kdyby tam jelo auto tak jsem nahranej... ;)

To byla velká klika :) já bych to ubrzdil ale ty auta za mnou stoprocentně ne...to už by bylo potřetí naprcanej zadek nevlastní vinou :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...