SKAJA Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 To snad ani ne. Moudřejší totiž ustoupí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2010 Sdílet Odesláno Červen 22, 2010 (upraveno) mezi benzinakama abys pohledal :) :o edit: ne ze se toho nejakej Jouda chytne Upraveno Červen 22, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 p2p : Já se teď dlouhodobě pohybuju kolem 7.5 ale to jezdím hodně slušně poslední dva měsíce ... jinak je to kolem 8l/100km pokud to nešetřím ... i proto zvažuju naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Nj a ted si vem, ze s mnohem vetsim vykonem mas u 1,8TSi tu samou spotrebu, trosku je treba srovnanvat hrusky s hruskama a ne to michat. Vem si podobny vykon diesla, spocitej si nakupku toho motoru a jeho spotrebu (u tech CR v tomto vykonovem spektru ta spotreba uz take neni nic moc - kolega tady jezdi s dvoulitrem za 7 a je z toho vedle, ze se nemuze dostat niz) plus cenove narocnejsi servisy a pak ti vyjde ze bys musel rocne nalitat 30-40tkm. Je jasne ze kazdemu vyhovuje neco jineho, ale myslim ze TSi vyhrava v mnoha vecech - hluk, projev motoru, vyuzitelnost v otackach, atd. Tak a ted se na me naftaci vrhnou jak na divokou zver :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 tak nejsme děti ne? jako tohle beru-spektrum otáček, zvuk, údržba nevím-oboje chce 5W30, filtry měníš stejně, váhy vzduchu to má taky, jen u béna ještě svíčky (ted bral zákazník na 1.8 T NGK a 1500)navíc není to jen o kw ale i Nm tzn nemusí mít 125kw např. kolega má cupra ibu 6L 118kw naftu a cupre R leon 1M 165kw na okruhu v Brně ujede jak nic-prostě ji utočí, nehledě na to, že on jede okruh za 15 nafty a ten za 30 béna. u mě nafta vítězí, že rozdíl mezi jedu na spotřebu a jedu na silnici co to jde je tam 2l, tzn teor mužu jezdit jak chci, s 1.8 tsi jsem nemel čest ale řekl bych že pohoda bude kolem 6, ale soda kolem 10_12 ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Kdyz jedu na pohodu jedu s tim jako s turbotraktorem... Kolem 2000... Kroutak to ma totiz linearni od 1300 do 6500 ot... sodu jsem mu dal asi 3x a to jsem se pohyboval kolem 6000... A ted uz zpet k tematu.... Kdy vymeni Romariooo svuj hifi- turbotraktor??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 pocka, az deti vyrostou, a pak za odmenu koupi tatkovi novy auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Fse nejlepsi ke svatku preji tve mamine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 je to jen v lidech, jejich smýšlení a postoji co si vyberou, zda benzín nebo naftu.... veškeré diskuze jsozu k ničemu kór nějaké okruhy v brně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 hlavně to chce umět uznat že názor a postoj jiný než můj muže být taky správný že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Romane, jestli budeš prodávat tak muziku bych od tebe určitě koupil. Jinak bratranec má 1,8TSI DSG a musím říct že bomba, fakt to krásně táhne a byl jsem hodně mile překvapenej. Ale já najezdím 35 tis ročně a tak 90% po dálnici, takže TDI byla jasná volba. Myslím že jezdím tak o 2 litry míň než s benálem. Ale jinak bych bral TSIčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Kdyz tomu slapu na krk, tak se pohybuji kolem 12-ti, ale v tu chvili na me diesel se stejnym vykonem a i vetsim kroutakem nema, protoze on musi trikrat zaradit, zatim co ja ne. ALe kazdy si tady samozrejme budem obhajovat to sve, to je jasne Kdyz jedu na pianko, tak udelam naprosto bez problemu spotrebu 7l/100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 u mě nafta vítězí, že rozdíl mezi jedu na spotřebu a jedu na silnici co to jde je tam 2l Promiň, ale tohle je absolutní blbost. Nafťáků máme několik a každej je schopen daleko většího rozptylu spotřeby. Jedna věc je, co znamená "jedu co to jde" a druhá věc je, že deset let starej nafťák nemá s moderním dieselem nic společnýho a kdo má nějaký zkušenosti s novými TDI tak moc dobře ví, že když tomu šlapeš, tak si to umí taky slušně sosat. Ono takový DPF a ostatní věci související s EU5 dělají svoje. A dneska už nic bez tohohle nekoupíš kazdy si tady samozrejme budem obhajovat to sve, to je jasne Já ne ;) ...Já mám TDI a ortodoxně bojuji za TSI, protože mám zkušenost s oběma a narovinu - není nafta jako nafta a není benál jako benál, takže tak jako deset let starý TDIčko není dnešní nafťák, tak ani stará 1,6 MPI není moderní turbobenál a co platilo před pěti lety dneska již neplatí, žejo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Péto: díky za přání! Vyřidím Bladik: máš pravdu i když se řiká že TDi má pocitově jakoby lepší "zátah" ale na dálnici co se týče výkonu tak TSi těžce vede i když v tu chvíli tam teče daleko vic než u nafty.Něco za něco... Jirko: pořád přemejšlím jestli jsem dospěl nebo ne co se týče hudby a jestli ho pak budu chtít dát do jiného vozidla které je stejně v nedohlednu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Souhlas jak se Skajou tak i s Romariem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 (upraveno) jasny no, ty slusnejsi (novejsi) nafty jezdi taky kolem 7 litru, coz je dost... Upraveno Červen 23, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 @spotreba: ak jazdíš dosť tak sa ti vyplatí nafta aj vzhľadom na životnosť, to nech mi nikto netvrdí. Jasné že to nie je ako staré nezničiteľné diesely, ale tie vysoké otáčky musia byť poznateľné na tom aute. Ak jazdím diaľnice tak kúpim naftu a hotovo, viac menej sa dnes jazdí väčšinou na diaľnici a tak tam neide o nejaké extrémne predbiehanie. Myslím si že normálnemu človeku stačí, teraz neviem či už predávajú len 1.6TDI-CR úplne v pohode ak jazdí dennodenne. Veď aj samotný Enge má ako civilné auto Golf 1.9TDI čo som čítal článok. Samozrejme ak už nejaký trojliter, tak to auto už je väčšinou ťažšie, a jazdí to za 7-9 to je myslím v pohode - porovnateľné s 1.8TSI??? a spotreba oproti 12-14 s benzínom(3lit) Osobne mať na to tak by som bral nejaký trojliter V6 snáď sa mi splní sen do budúcnosti... Samozrejme každý musí zvážiť na čo má a na čo to auto potrebuje, nevyberal by som ako Roman sa tu pýta čo mi kto povie, vyskúšal si a uvážil kam jazdím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Uz se perou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Romane, psal jsem ti SZ, tak se podivej, jestli ti prisla minule s tim byly nejaky problemy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Wrccko tohle nemuzes myslet vazne 3-litr a 7-9...tak to jsem se hodne pobavil ... zkus se projet treba v Audi3.0TDi a pak se podivej na spotrebu....tam s klidnou jizdou na dalnici mas tech 8-9, ale jakmile trosicku chces se hybat tak to leze nad deset a jakmile tomu zacnes dupat na krk, tak se radsi nedivat:( Nehlede na to ze treba BMW z vetsi casti ma benzinove motory a tam jsou pak ty spotreby uuuuplne nekde jinde. Hlavne srovnavas auta za cirka 500 000Kc a 1 500 000Kc. A to nepocitam pojisteni a dalsi naklady na takovou obrovskou kravu...je treba pocitat se vsim a ne jen s papirovyma hodnotama o spotrebe. Ja mam take v papirech napsano ze me to ma zrat 5.9l/100km ... k smichu ze Uz se poprali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 hosi vys*rte se na to porovnavate tu jabka z hruskama, 6 valce se 4 valcama a auta co vazi 1.4 tuny s autama co vazi 2 tuny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Wrccko tohle nemuzes myslet vazne 3-litr a 7-9...tak to jsem se hodne pobavil ... zkus se projet treba v Audi3.0TDi a pak se podivej na spotrebu....tam s klidnou jizdou na dalnici mas tech 8-9 známy tak jazdí a aby jazdil nejako pomaly sa nedá povedať, má práve tu Audi 3.0TDI aj nezávislé testy to udávajú - nepíšem tu o jazde v meste! nikto sa tu neháda, napísal som že nech si Roman zváži kam jazdí, ako často, aké dlhé trasy a nech si to vyskúša a tak kúpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 Ja jsem mel moznost najet na zahranicni sluzebce s timto autem pres 5000km a rozhodne jsem se nikdy na 7 nedostal, i kdyz jsem se hoodne snazil. Ale radsi toho zanechme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 23, 2010 Sdílet Odesláno Červen 23, 2010 myslim,ze se dlouhodobka kolem 8 litru drzet da...coz pri tomhle vykonu je docela dobry http://www.spritmonitor.de/en/overview/3-A...amp;minkm=50000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 V ponděli jsem absolvoval návštěvu Radotina kde mě do rukou byla svěřená motokára s motorem ze Subaru Pěkný zážitek.Celkem ta trat má cca 960m i když se opravovala v ten den jedná zatáčka a bylo to o cca 150m.zkrácené ale i přesto to bylo supr. Zajel jsem to za 1min.29sek. a nejlepší kolo zajel frajer z naší skupiny za 1min.18.Docela mě překvapilo že jsem ze začátku měl lepší časy než po absolvování cca 6 kol kde se jelo "naostro".Nevím jestli to bylo unavou nebo nečím jinym ale je to docela náročny jelikož ten volant nemá posilovač a člověk po ujeti 5 kol docela pěkně cíti ruce Večer nahraju nějaky ty momentky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 jj motokara je masakr... Dej nejake info.... vecer se ozvu ju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 (upraveno) Pár slíbených foteček Upraveno Červen 30, 2010 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Photos hezký, ale bejku nepřibral si trošku, cvičíš?! Já ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Jedu objemovku Mílo.Chodim každej druhej den a náhodou ted to docela jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Tak to jo , já jedu taky, ale bez cvičení, jsem debil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.