Storm Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Ty woe vy už ho tu všichni 9.8.2009 vraždíte a přitom nám Roman nesdělil, co by chtěl zahrát na pohřbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 No musí to být tedy odvaha.Klobouk dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Chtěl bych zahrát nějakou pěknou pisničku ale hlavně že budete u toho. Libore je to 9 srpna v 11 hodin v Prostějově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 jeste bych tady chtel moc podekovat romanovi za fotacek a brasnu. diky moc akorat kdyz sem byl vcera vecer fotit u nas v zidovskym meste (je tam i spousta ciganu), tak sem se chvilkama i docela bal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 No to se ti ani nedivím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 My ho nevraždíme, on se chce zavraždit sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 (upraveno) Dnešní výlet do Českého ráje...hrad Kost Upraveno Červenec 25, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 A jaké jste měli počasí Romane ? Tady u nás to bylo dneska na střelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Ty jsi sundal fólie? Na tý druhý fotce to vypadá jako bys je tam vůbec neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Stormik: bylo krásně a chvilema jsem koketoval s Hejdi Janku...moc pěkná baba i když má už svůj věk... Viktore: to je focené za hodně dobrého světla...folie tam mám a nikdy bych je nesundal.Když jedu s autem bez folii tak mám pocit že na mě každý kouká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Je mi to jasný , průhlednost fólií se mění dost v závislosti na světelných podmínkách (odraz světelných paprsků atd.) .. někdy se zdaj téměř neprůhledný, někdy by člověk skoro nepoznal, že tam nějaký jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 krásné fotečky,musel to být hezký výlet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 krásné fotečky,musel to být hezký výlet Děkuju Čertičku.Výlet to byl krásnej ale málem jsem se nestačil jednou při předjiždění zařadit...to by pak bolelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Pěkný fotečky, zítra se chystáme do Hřenska, tak taky nějaký udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Já byl dneska v Dobříši a byly úplně luxusní oblaka, ale na nějaký pěknější focení bych musel sjet na okresky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 jo jo Kost, tam jsem se najezdil, když jsem byl mladý a zamilovaný.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Romane spešl pro Tebe pár fotek duplexoidního Scoutu.. jel jak pitomec, chvilku rychle pak zas pomalu.. asi když to rozjel a skočilo mu tam 59,9 l/100km ,tak zase ubral. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak to je první Scoutik s čtyřma "dírama" vypadá to good ale vid?Dokonce jsem koukál že každý Scout tam má udělanou připravu na druhé straně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak to je první Scoutik s čtyřma "dírama" vypadá to good ale vid?Dokonce jsem koukál že každý Scout tam má udělanou připravu na druhé straně. :) ani nevim ale vypadalo to pěkně, až na to tažný.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak to je první Scoutik s čtyřma "dírama" vypadá to good ale vid?Dokonce jsem koukál že každý Scout tam má udělanou připravu na druhé straně. :) čéče na tom scoutovi to nevypadá až tak šukézně jako na té Tvojí OII ala RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 čéče na tom scoutovi to nevypadá až tak šukézně jako na té Tvojí OII ala RS Protože je podstatně výš než ta moje prdelka... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 as tak, ale taky ty koncovky spolu s tim plastem nenadělají moc parády, to takhle ta černá spolu s tim chromem, to taky dělá svoje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Ono to neni priprava, ale krytka pro tazne oko (myslim). Jinak se mi vic libi Romariooovuv duplex, ma to udelane lip. U toho scouta ma ty koncovky moc nahore na narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 byl to nějakej vošoplst ze středních Čech.. prostě roman to má fakt bezkonkurenčně nejlepčí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tolik chvály si ani nezasloužím :( ale je fakt jakmile jsem to viděl na fotce tak během týdne jsem to měl namontované... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 me se zda ze ma ten pravy vyvod nejak krive ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 tak nejenom vošoplst ale ještě k tomu křivák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Ahoj Romane. Navigace super. Samozřejmě stále testuji. Jsem nadšen. Na tvůj seskok se do Prostějova určo dostavím. Konečně poznám osobnosti fóra a moc se těším. Penizky ti vezmu tam nebo ti je převedu na účet.Záleží na tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Ahoj Romane. Navigace super. Samozřejmě stále testuji. Jsem nadšen. Na tvůj seskok se do Prostějova určo dostavím. Konečně poznám osobnosti fóra a moc se těším. Penizky ti vezmu tam nebo ti je převedu na účet.Záleží na tobě. Libore: peníze zatím neřeš.Podstatné je že Ti navigace a jeji ovládání sedlo (a jak jsem Ti řikal do telefonu...jsem si jistý že si ji necháš...) Uvidime se v Prostějově toho 9 srpna. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Tak co s tim? Olaf mi dnes nasadil včetně knajpy brouka do hlavy i když moje původní reakce byla negativní...Co si myslite? Poradte! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.